Barlas28 Kızlar bebegim az kilolu oldugundwn yenidogan takımlar bile cok büyük geliyor . 90 derecede yıkadım çok fark etmedi. Birde sabun olarak siveno kullanıyorum ama lekeleri cıkartmıyor ekstra ne kullanıyorsunuz?
elmaelmaelma Barlas28 niye küçültmeye çalışıyorsunuz ki, yeni birkaç takım alın. Elinizdekileri de birkaç ay sonra giyer.
Eliferk09 Barlas28 küçülmesi hakkında bir bilgim yok fakat lekeler için baby me çamaşır tozu deterjanı var o çok etkili eski lekeleri bile yok ediyor hepsiburarada var
tiniminianne Barlas28 Kıyafetler ilk 10 15 gğn öyle oluyor ama sonra topluyor bebek tam geliyor. Lekeler içinde sonett öneririm.
likesah Barlas28 benim bebegim de oyleydi yenidogan takimlari 1 ay giydi kucultmeye calismayin bence 2 hafta icerisinde doldurmaya basliyorlar kiyafetleri.
Barlas28 likesah inşallah ya , 2200 dogdu ödemide atınca kücücük kaldı coraplar bacagını kaplıyor resmen😀
likesah Barlas28 2900 dogdu benimki sonra 2700’e dustu ilk ay sonunda 4100 oldu. Kucuk doganlar daha hizli toparliyorlar gercekten
elmaelmaelma Barlas28 cartersın normalde de kalıpları küçük oluyor, oraya bakabilirsiniz belki. Aslında prematürelerin büyük gelmemesi lazım yaa🙄 LCW’de görmüştüm mesela, çok minicikti. Siz nereden aldınız ki?
Cceylann01 Barlas28 benim ilk çocuğumdan kalan kiayfetler vardi sandık lekesi diyorlar ya sarı leke o olmuştu baby me denedim gecirmedi anlık lekeye sıktım onda bile ise yaramadı ama domol etkili oldu gecirid
Barlas28 elmaelmaelma Ben e bebekten ve civilden aldım . Trendyolda catbell di sanırım ordan aldım ama onlardada sıkıntı yasadım kumaşlarıda cok setrtti
Barlas28 likesah ayy maşşallah sağlıkla büyüsün inşallah. 🙏🏼 darısı başımıza sağlıklı iyi olsunlarda kilo coklugu cok önemli degil
elmaelmaelma Barlas28 LCW’ye bakabilirsiniz o zaman. Kumaş olarak yumuşak ve bence beden olarak da küçüktü prematüre olanlar. Carters pahalı biraz. Bir de ne kadar küçük olsa da çabuk toparlar, öyle çok fazla da almayın prematüre alacaksanız.