Leylaas Ya bez konusunda hic bilgim yok 33 hafta olduk canbebe sleppy minies markalarini soyluyorlar siz nasil yaptiniz ne aldimiz kac tane aldiniz
yeschef-13 Leylaas Merhaba benim 3 yakın arkadaşım doğum yaptı 10 gün arayla şuan 6. Aylarındalar onların verdiği bilgiler 3-5 aşağı yukarı aynıydı bende onlara göre aldım 2 erkek 1 kız bebek onların.Prima aktif bebek ve prima care aldım 1-2 numara 220-240 3 numara 400-430 daha 4 e geçmedikleri için bende daha doğum yapmadığım için 1-2-3 numara stoklarımı yaptım her bezin numara ve kg kalıbı farklı bu dedigim gibi prima aktif bebek ve prima care için Amazon siteside en uygun prima satışı yapan yer
Nadiaa Leylaas Yeni doğum yaptım, bebeğim 1 haftalık. Canbebe ve Molfix aldım ve kullandım, ikisi de iyi geldi bana. Ama tabi daha uzun süre kullanmak lazım sanırım. Daha tecrübelileri bekleyeyim şurada 😌
GuzelMelegimm Leylaas bütün bezleri denedim minies marka bez gerçekten primayla eş değer diyebilirim. Yumuşacık ve emiciliği çok güzel. Sleepy baby turco falan faso fiso
Leylaas Ya bazilarinin fiyati cok ucuk uygun fiyatta ariyorum acikcasi İslak mendil sleppy zeytinyagli olani aldim tavsiye uzerine bez de kafam karisik
Adenala Leylaas 1 paket sleepy aldım eğer pişik taşma vs olursa değiştiririm stok yapmayın dediler molfix de güzel yazmışlardı da kullanmadan bilemedim
Nur321 Leylaas ilk kızımda yıkanabilir bebek bezi kullandım şimdi ikinciyi hamileyim Allah izin verirse kızım da kullandığım bezleri bunda da kullanacağım 3. çocuğu da rahatlıkla büyütebilir hem sağlıklı hem de ekonomik gerçekten . İyiki diyorum ☺
2424aa Leylaas ben baby turco 1 numara 160 tane kullandım sonra hemn 2 numaraya geçtim 272 tane de 2 nuamra kullandim ve hala da baby turco ile devam ediyorumm
cutecik Leylaas buna tamamiyle bebeğiniz karar veriyo desem yeridir ilk çocuğumda bütün bezleri denedim sadece primada sorun yaşamadım şimdi nasipse ikinci geliyo onada 1 numara 1 paket molfix aldım bezde stok mantıksz geliyo bana çnkü ciltleri çok hassas olduğu için olumsuzlukla karşılaşıp elinizde de kalma durumu söz konusu çevremde de molfix kullanan çok kişi var onların memnuniyetine göre belki bizde kalırz diye ona karar verdim