Merviiss Yarın hastaneye gideceğim devlet hastanesi doktor hangisini diyecek bilmiyorum ama önerilerinizi alabilirim önceki gebeligimde özel hastanedeydim özel vermişti şuan sgk karşılayan tercih edicem
KbK Merviiss özelde ki doktor ilk 3 ay için diofol vermişti sonra ki dönem için devlet hastanesi imom omega verdi doğuma kadar kullan dedi ama sgk ikisini de karşılamıyor
Neslihankrhmt Merviiss SGK karşılayan kilimi küçük birşeye yaramaz 400 mg olmalı çok pahalı değil bugün aldım 220 TL folidoce
Mineveikiz Let plus kullanıyorum let plus herseyı çok güzel balık yağını da kullanıyorum ikizlere hamileyım 10 haftalık gebeyız ve degerlerım çok güzel çıkıyor vitamınlerı güzel karşılıyor Kesınlıkle onerırım
aslhnkrts9 Merviiss folic trio kullanmıştım içinde d vit ve kalsiyumda vardı sgk ödemiyo şuan ne kadar oldu bilmiyorum
Gul_ozcan3001 Merviiss benim doktorum da rosyylia multimax vitamin verdi gebeligimin ilk gununden beri onu kullanıyorum rogurnan sonraya kadar kullanmam gerektiğini söyledi ama bana çok fazla vitamin yüklüyormusuz gibi geliyo napcam bilmiyorum
yeni-annelik Merviiss ben hepsi bir arada kullanıyorum hem folik asit hem demir balık yağı vs her şey var kullandığımda bebeğin kilo almasınıda sağlıyormuş aynı zamanda doktorun verdi
Aslikryl Merviiss pikassos kullandım 560 tl aldım çok pahalı ama içinde vitaminlerde var şimdi farklı kullansam 1 ay kullandım bunu
Ebrucar Bana VİNALAC verdi özeldeki doktorum. Devlettekiler daha önce folbiol vermişti çok zararliymiş iyi ki kullanmadim 🙏🏻
tugcesakzci Ebrucar 9 ay folbiol kullandım epilepsi hastası olduğum ve en etkilisi o olduğu için hiç bir zararı da olmadı. İnsanlara yanlış bilgi vermeyin. 400 mg dan fazlası vücuttan atılıyor zaten.
Kubraesber16 Vifolic kullanıyorum doğum olana kadar devam edeceğim iceriginde birden fazla vitamin var