Aabbccc duş alin kisisel temizliginizi yapın ve 3 gün banyo yapmayın transferden sonra ve ılık dus alin 10 dan fazla durmayin dusta, transfer olmadan eve gelince yiyeceğiniz yemekleriniz hazır olsun market alışverişiniz tam olsun, ilikli kemikli çorba yapın icin hergün, bal, taze polen, ari sütü karışımı öneririm güvenilir yerden, hergun kefir icin, muz yiyin, az az ananas yiyin, cig kuruyemis kabak cekirdegi yiyin, ben transferden sonra hastaneden ciktim balik ve salata yedim direk, ilk gün 2-3 saatte bir kalktim 10 adim attim yattim kan dolasimi lazim embriyo icin diğer günlerde ayni sekilde devam ettim, hergun 3 lt su icin cok onemli cidden rahim kasilmalarini önlüyor embriyonun tutunma sansi artiyor kasilma olmazsa.
Transferden hemen once bence 1.5 lt su icin, çok sıkışık olun kivrancak gibi sebebi de rahim daha net görülür, transferden sonra odada 3 saate yakin yatin hemen cikmayin, ilk idrar yapmaya 40 dk sonra falan cikin tutmaya çalışın cok zor ama dayanin daha sonra tutmayın idrarinizi geldikçe yapın ben 3 saatte 10 defa yaptım. Transfer sonrasi her sabah 2 yumurta yiyin haslanmis, kapya biber , beyaz peynir falan yiyin yesillik severseniz yiyin ceviz yiyin, oglen ve aksam öğünlerinizin birinde sebze birinde et balik kofte mutlaka olsun bol zeytinyağli salata yiyin kabizlik olacak çünkü, bir ishal bir kabiz olabilirsin ishal olursan muz patates haslamasi ye ilaclari atmamış olursun vücuttan, maydanoz yeme, cikolata, nar yeme rahim kasilmasi yapıyor, iğneleri ilaçları düzenli kullan oksapar igne verirse mutlaka ol 🙏🏻aklima gelenler bunlar bol sans diliyorum Allahin izniyle bebeğin seninle olsun sağlıkla kucagina al🤲🏻 ben kendi kahvaltımı kendim hazirladim esim ise gitti 2 gün sonra, hergun de yemegimi kalktim isittim ama yemek yapmadım ayakta durup, temizlik ev isi yapmadim, tuvaleti vs esim temizledi, calisiyorsaniz 2 hafta rapor alın ben almadim bir tek ona pişman oldum