myangelson yusram68 doğumdan sonra çok yoğun ve düzensiz kanamalar için verildi kist vardı ayriyetten. 3 ay kullandım düzeldi
yusram68 Ceku00 benim adetim cok hizli geliyo bu kez gene daha 12 gun gecti yine oldum. kullanmayi dusunuyorum adetimi duzenler mi bilmiyorum ama cok yoruuldum surekli adet olmaktan
yusram68 myangelson ben su an korunuyorum o yuzden yasmin iciyorum ama 12 gunde bir adet olmak asiri yoruyor bu hapi 6 ay icmem gerektigini soyledi gorumcemin onerdigi bor doktor instadan danismistim ama bu korumuyor ozaman 6 ay boyunca baska bir yontemle korunmam gerekir eger beni bu dertten kurtaracaksa bu hap ozaman baslarim gercekten hemen adetin bittigi gun mu baslaniliyor?
myangelson yusram68 ben de 15 günde 1 adet oluyordum sürekli ve çok aşırı kanama pihtilar dusuruyordum tansiyonlarim falan düşüyordu o derece. Korunma konusunu bilmiyorum biz prezervatif + geri çekilme şeklinde korunuyorduk ama koruma sağlayacağını sanmıyorum. Bana çok iyi gelmişti inanın hiç hatırlamıyorum ne zaman başladığımı 1 buçuk yıl falan geçti üzerinden
cansugunes0210 Bana tüp bebek doktorum verdi bu daha 4 tane falan içtim kist oluşmaması için verdi transfer den önce beklenilen süre de ama güzel Bi ilaç belli yani ben memnunum şu anda koruyor mu falan bilmiyorum da ben memnunum
yusram68 cansugunes0210 bende kist fln yok cocuk da dusunmuyorum henuz ama adetim cok kotu ya 12 gunde bir adet olmak ne boyle bende o hapa baslicam insallah faydasini gorurum duzene girer artik adetin bitince mi basliyorsun bu hapa?
yusram68 cansugunes0210 bende basladim hapimin 11. gunundeyim adetim baya agrili ve fazla kanamali gecti ilactan dolayi diiye dusunuyorum insallah sifam olur bu hap
cansugunes0210 yusram68 ben henüz adet olmadım ama genel olarak öyle geçiyor benim kistlerim den dolayı