maviipapatya Neredeyse her ayağa kalktığında tuvalete uğramak zorunda olan var mı benim gibi 😅 genelde son haftalarda olur sanıyordum, 27. Haftamdayım gebeliğin başından beri böyle. Fenalık geliyor artık…
biranne__ maviipapatya 13 haftalıgım ve her gece uyanıp tuvalete gidiyorum uykularım bozuluyor ama onun için herşeye değer bence
1prensesannesi__ maviipapatya tam bu zamanlarda sonlara dogru karin asagi indikce azaliyo canim ama geceleri kolay gelsin diyebilirim cok uyandırıyo cunku 🤭
Suhiss maviipapatya bebek buyudukce bu durum beter hal aliyor ben 35teyim bi yere gideceksem once wc yerini öğreniyorum 😅 gece en az 4 kez kalkiyorum
miranatlas maviipapatya 28 haftalığım saat bası gidiyorum o da biraz bekliyorum yoksa 30 dkda bi geliyo 😂
rich_mom maviipapatya valla ben hamilelikten önce diyet surecindeydim cok şu içiyorum alışkanlık belki de ondan olabilir
Songltran Bunlar iyi günleriniz. Canım ilerleyen haftalarda daha beter oluyor 35 haftalık olucam yarın ilk haftalarımda hiç byle bir şikayetim yoktu ama. 25 haftadan sonra resmen eziyet oldu bana hele geceleri insan uykudan uyanıp yarım saatte bir lavaboya gider mi gidiyormuş öğrenmiş oldum 😂