Htcanne 39haftalığım suyum çok fazla kordon sarkması riski var ve başı yerleşmemiş sezeryan yapalım istersen dedi Dr bugün. Ben biraz daha beklemek istiyorum suyu baya fazla olup 39 sonrası normal doğum yapan var mı?
Rabisozdmr Htcanne Benim suyum biraz fazla , 40+3 teyim sancımın gelmesini bekliyorum. Perşembe günü kontrolüm var muhtemelen doğum şekli belli olacak. Bebek de ortalama 4 kilo eğer bir sıkıntı olmazsa normal istiyorum
Sleppy Htcanne benim ikinci gebeliğim şu anda 31 haftalık doktor suyunun fazla olduğunu bir hafta önden gittiğini söylüyor duruma göre sezeryan alma ihtimalimiz var şu an için erken dedi ilk doğumum normal ama bunda sıkıntı olursa çocuğun hayatını hiç riske atmak istemiyorum şahsen sezeryan derse de benim için sıkıntı yok olurum
Minikfasulyem_26 Htcanne risk varmis sncta neden braz daha beklemek istysnz ki sadece su dgl kordon sorununuzda varmis yani bebeginizj riske atmayn derim
LamiyaCetinkaya Htcanne Benim doğumda belli oldu suyumun fazla olduğu, hatta doktor daha önce sana nasıl söylenmedi suyun baya fazlaymış dedi. Normal doğum yaptım, bir sorun olmadı ama doktoru dinleyin belki benimki sadece şanstı
Rabisozdmr Htcanne kilosu 4ün üstüne çıkarsa muhtemelen sezeryan olur dedi doktor ama her üç günde bir aynı doktora denk gelmiyorum . Sancaktepe İlhan Varank Eğitim Araştırma Hastanesi
Htcanne Minikfasulyem_26 su fazlalığı kordonda sarkma yapabilir su gelirse yani ihtimal olduğu için. Sezeryandan da korkuyorum biraz
Htcanne Eda3838 haftanız erkense aman yediklerinize dikkat edin iyice artmasın su. Şekerli ve karbonhidrat lı yiyecekleri minimuma indirin