Damla_pelin Kızlar canm çok kola istiyor ama zararlı olur diye içmiyorum aynı durumu yaşayan oldu mu siz naptınız?
777gonul_ Damla_pelin ilk hamileliğimde hiç icmedim şimdi ikinciye hamileyim içiyorum ama ictigimde kötü oluyorum karnım şişiyor
Tuba_a Damla_pelin Arkadaşımın görümcesi 8 aylıkken çok fazla kola içtiği için bebeğini kaybetmişti. Benimde canım çok istiyordu ama asla içmedim karnınızda ki canı düşünün başka bir içeceği kola olarak hayal edip için ☺️
777gonul_ Damla_pelin canin cekiyorsa tabiki içeceksin tuketdigimiz çoğu şey sağlıklı değil zaten katkisi çok hormonu değişmiş meyve sebze yiyoruz sağlıksız çok şey saya bilirim , bir iki bardak kolayla hiç bir şey olmaz
zeyd123 Tuba_a mutlaka başka sebepleri de vardır kolayla 8 aylık bebeğin ölmesi inandırıcı gelmedi ayrıca bu tür şeyleri böylesine kolay söylemeseniz mi ?
KuzeyinAnnesi10 Damla_pelin 9 ay boyunca içtim doğru değil ama içtim ben bisey olmadı çok seviyorum dayanamıyordum
Damla_pelin izobellaaa-_- ben ilk gebeligimde içmedim kızımda aklıma gelmezdi ama bu ikincide çok canm istiyor 😀
Nergiz7 Damla_pelin benim de geçen gün çok canım çekti içtim ama artık içmemeye çalışıcam, çok zararlıymış bebişe, tırstım 🫠
Damla_pelin Nergiz7 ben daha hiç içmedim belki bikere şöyle kana kana bı içsem daha da içmem belki aklımdan çıkmış olur 😀
Seyda_aa Damla_pelin bence kendini oyle cok sıkma benimde canim cok istediginde iciyorum dun asiri derecede icmek istiyordum bir bardak ictim 😂