asell13 Kızlar başına gelen varmı bacak aramın biraz üstünde hem şişmiş hem varis olmuş bugün fark ettim 26 haftalığım
Yaprakdokumuseverr asell13 benim tam vajina bitişimde oldu 21 haftalıkken başladı. Kocaman damarlar oluşmuş gerneşince çok acıyo. Neyseki doğum sonrası geçiyomuş.
Smy38 asell13 benim de erken oluşmaya başlamıştı sadece bacağım snaiyordunm meğer vajinada varmış dün sezeryanda doktor dedi.bu genetik belli dedi bı daha hamile kalsan yine oluşur dedi🥴🥴
asell13 Smy38 hadi ya off çok can sıkıcı bi durum benim ilk gebeliğim değil 4. Diğerlerinde hiç olmadı sürekli ağrım vardı bende baskı oluyor sanıyordum anam bi ne göreğim 🙄
Yaprakdokumuseverr asell13 arkadaşımınki hemen geçmiş doğumdan sonra. İlk hamileliğimde olmamıştı ne güzel
asell13 Yaprakdokumuseverr kız benimde bu 4. Doğum olacak oğkumda karnım bunun iki katıydı ama böyle bişe yoktu bu kız beni per perişan etti bi varisim eksikti tam oldu😅
Yaprakdokumuseverr asell13 Her doğumda vücudumuz şaşırmaya devam ediyo 😅 bize iyi bi bütçe lazım toparlanmamız için 😁
seydasmr253 Kızlar bende 17 haftalık gebeyim bacaklarımda varis çıkmıştı şimdide vajinamda yürürken ya da sağa sola dönerken aşırı bir ağrı oluyor iki bacağımın kasığıma yakın