Ben ilk doğumumu Çamlıca Erdem de yaptım. Aslında doktorum Ayşe katrancıydı ama onunla doğum yapamadım. Çünkü gece doğum yaptım ve gelmedi. Gelmiyor hiç biri. Gece gündüz doktor var. Gececi 2 doktor dönüşümlü. Ben sezeryana teşvik ile karşılaşmadım. Doğuma Emine hanım girmişti şimdi orda mı bilmiyorum. Sorun yaşamadım ama bu sefer kendi doktorumla doğum yapmak istediğim için Çamlıca erdemi düşünmüyorum. Ama hastane ile ilgili sorun yaşamadım. Ayşe hanıma ilk randevu almak zordur ama bir kez takibe girdin mi asistanı ayarlıyor hep sorun olmuyor. Bilgisine de güvenirim. Bir sorun yaşasam bilirkişi diye gider ona danışırım. Çok insandır da aynı zamanda, ilgisi ne çok vıcık vıcık ne de İlgisiz. Adalet hanımı da öneririm.
Ben bu hamileliğimde medicana da Aylin hanımla başladım. Gebelik testleri diye paket varmış mesela erdemde Ayşe hanım bana tek tek yazıp istersen dışarıda yaptır demişti ki ben hep dışarıda yaptırdım. Nurdan gebelik paket yazıp verdiler . 600 lira . Neyse sigortam vardı kendileri ayarlayıp 286 ya düştüler yaptırdım. Doktor ararsın sonuçları söylerim dedi. Ama 4 gündür ara ara açan yok. Telefonumu verdim güya dönecekler yine yok. Smear testimde de aynısı olmuştu. Yani acil durum olsa ne olacak?
Medipol ile devam etmeye karar verdim. Zühal Çelebi’ye gitmeyi düşünüyorum haftaya. giden varsa yorum yaparsa sevinirim.