Herkese verdigi cevaplardan ötürü coook tesekkür ederim 😇😊 Kontorllere afiyete gidiyordum ben ümraniyeye gelin geldim ozman tek bildigim yer oldugu icin oraya baslamıstm vefa yılmazere gidiyordum güler yuzunden ilgisinden memnundm ama etrfmda esimin akrabaları olsun komsular olsun afiyetten memnun kalınmadıgını duydum hem odalr konusunda hemde sezeryan doguma teşvik cok varmıs hatta azarlayıp sezeryana alan dr ler varmıs dogumum yaklsıncada arastırma yapmak istedm internete afiyet hastanesi hakkında yorumlr yazdıgımda bir tane iyi yorum bulamadım ve cok korktum gercktende herks zorla sezeryana tesvik ettiklerinden zorladıklarndan bahsediyordu ve son anda kacarcasına o hastaneden kacıp normal dogum yapan bile vardı yorum yazanların arsnda kendi doktrm hakkındada sikayet duydum ve hayal kırıklıgına ugradım sonra civar hastaneleri arastırırken camlıca erdem hastanesinden cok memnun kalındıgını gordum ve burda sizlerdende fikir alıp bir karar verdim camlıca erdeme gidicem son kontrollere ve orda dogum yapıcam normal dogum yapmayı cok istiyorum mecbur kalırsam. Tabiki sezeryan olmak zorundaym ama mecbur kalmadıgım surece sezeryan dogum yapmak istemiyorum ☹🤦🏻♀️ Ve tesadufen instagramdada cok karsıma cıktı camlıca erdemde dogum yapıp cok memnun kalanların dogum hikayesini okuyunca ve burdaki yorumlardan sonrada camlıca erdeme karar kıldım fiyat olarak da uygun bir hastne ustelk acıkcası 5000 tl normal doguma vermek aklıma yatmıyor 🤔 verebilcek durumdaym evet ama fazla geliyor biraz bana bence 1100 tl çok ideal bir fiyat tekrar herkese tek tek cok tesekkür ederim 🤗🤗