Sudenaz0105 nununundunyasi bazı insanlar aşırı stres yapıyor stres yaprsın diye demiştir canım öyle. Ama adetin düzenli mi 😳
nununundunyasi Sudenaz0105 düzenli değil işte askitom ondan dolayı aldım ben de bi de tecrübesizim diye aldım ama stres yaptı bende 🥲🤦🏻♀️
Fddfdd Fddfdd bende ovulasyon testi ile hamile kaldım ilk aydan tuttu benim 21 gün yumurtlama günümdü sabret bekle
nununundunyasi Sudenaz0105 bebiş bugünkü testime bakabilir misin düne göre sanki daha koyu ya tam çekemedim ama 🥹 dünü değerlendirmistik biz de
Sudenaz0105 Bbk88 bu şekilde kayıtlar yapıyordum hatta hamile olduğum bebişim bu en son ki yumurtlamam🥰🥰
Sudenaz0105 Bbk88 daha var kuzum ama bazen böyle birden patliya biliyor o yüzden sakın bir gün ihmal etme her gün hap yutman lazım gibi düşün hap yutarcasına yap olucak♥️
Sudenaz0105 nununundunyasi aşkım sen bugünü nolur nolmaz değerlendir yarın daha çok patlayacak bence 😍
Sudenaz0105 nununundunyasi gerçeği kalitesini de bilmiyorum bu testin geçer mi diğer çizgiyi acaba sen bugün değerlendir kuzum akıntın var mı ona da bak benim yumurtlamadan 5-7 gün öncesi yumurta akı gibi oluyordu yumurtlama gününe kadar devam
nununundunyasi Sudenaz0105 ben de riske atmamak için değerlendirmeyi düşünmüştüm. Ayy inşallah yarın daha çok patlar 🤸🏻♀️🤸🏻♀️
nununundunyasi Sudenaz0105 birgebeningunlugu nden aldım testleri baya koyu oluyordu attıklarında ama bunda da bazı açılardan bakınca koyu gibi. Ya da daha da mı koyu olacak bilemiyorum ayy 🤭 2 gün önce akıntım vardı sadece bugün kasık ağrım var sadece