nununundunyasi Sudenaz0105 kız ben normalde hemşireyim ama şu an başka meslek yapıyorum bildiğim bütün bilgileri unuttum ahaha onu da yapamam kendıme kesın 😂😂❤️
Bbk88 elvangnc evet 14 te çizgi hiç yok ve pik olduğu zaman da tam pik değil ama Allahin işi hamile ❤️❤️❤️😇😇😇💓
Gzde_defne Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.dün yazacaktım aslında adete yakın genelde yumurtlama pik olunca gebelik olabilir diye de umut vermek istemedim. Beni de dualarına alırsan mutlu olurum:)
nununundunyasi Gzde_defne ayy canımsın 💜 sen de dahil burdaki herkesi isim isim saydım Allah’ım tez zamanda tattirsin inşallahh 🥰🙏🏻
Bbk88 nununundunyasi aşkım zTen betan yüksek öncesinde tutmuş belli ki dollenme olmuş beta salgilanmis başka türlüsü mümkün değil 💓😂💖💖💖
Patito__ Bbk88 bak cnm bnm pikler koyu cikmadn hamile kaldim kac kere dedm bak bu arkadsinda ayni oldu
nununundunyasi Bbk88 evet ya ben buna çok takıldım son güne kadar test yapıp denemem ve stres yapmam da bu yüzdendi. Ama dediğin gibi Allah nasip ederse oluyor bir kez daha anladım 🩷🩷
Patito__ nununundunyasi kiz sen ovulasyonla uhrasion hala nerdeyse kese gozukcek degere gelmiş 😅😅 tebrik ederim Rabbim saglikla kucagina almani nasip etsin aminnn
HESA20 nununundunyasi ayyyyyyy inanmıyorum yaaaa ne dicemi bilemiyorum Allah’ım şükürler olsun sağlıkla gelsin daha akşam güzel haberler pozitif sonuçlar alalım diye dua ettik nasıl güzel yaaaaa nasıll🥹🌸🥰
nununundunyasi HESA20 canımmmsıınnnnnnn sımsıkı sarıldımm sana 🥹 dualarımız kabul olmuş sıra sende ve buradaki bekleyen herkeste 🥰 sırayla herkesin gebelik haberini almak için dua edicem canlarımm ya 🥹🥹🫂