Sena25_ Lavaboda ellerimi yıkarken bir sancı geldi kasığıma 20 sn felan sürdü bir baktım göbeğime sağ taraf şişmiş elledim semsertti sol tarafı elledim yumuşaktı böyle birşey mümkün mü ben mi heyecan yaptım🥰
tubik_ Sena25_ benimde genelde solda ufak top gibi belirti oluyor sonra gidiyor ama bu hareket değil bence
byzyldz Sena25_ eğer zayıfsan bebeğini hissetmiş olmalısın ki çok normal ben de ilk 14.haftamda o şekilde hissetmiştim sonra devamı geldi nerede olduğunu anlıyordum 16da da küçük küçük hareketlerni hissetmeye başlamıştım
Sena25_ Sevgi56 geçen gün doktora gittim çok şükür bir sıkıntı yoktu korktum şimdi neden öyle dediniz böyle birşey hissedebilirmiyim diye mi?
Sevgi56 Sena25_ daha çok küçük bebek hissetmezsin yani daha ondan dedim, korkutmak istemedim. Sertlik hissettiysen danışmanı önerdim sadece bi bilgim yok tabi 🥰
efef 16 haftadayız bazen özellikle sağ tarafım daha sis oluyor dediğiniz gibi bende henüz hissetmedim ☺️🥹
Sena25_ B1cnm değil mi herkes hareket etmez vs demiş yahu haraket etmedi zaten toplandı sonra hemen gitti🥹😅
Didi10 Sena25_ 13 haftada çok çok zor ama kasık ağrıları gaz dolaşımları oluyor büyüyen ve sertleşen tahmini de olabilir onun baskısı ile organlar da olabilir
esmaerdemir Sena25_ ilk gebelikler de geç hissediliyor 19 haftalıkken ben hissettim ilk bazen bu 22 haftayı da bulabiliyor sizin dediğiniz biraz imkansız
byzyldz Sena25_ 13 hafta erken değil canım merak etme :) eğer zayıfsan çok normal bebeğin oraya toparlanmış veya dayanmış bundan sonra da takip et geceleri sırt üstü yatarken yine aynı şekilde nerede olduğunu anlarsın artık
Pofidik123_ Sena25_ yani ben 18. Oldum sayılır bende bile daha anca yeni tek bi tarafa toplanıyor şişlik oluyo 13 hafta daha çok erken 🥰