Efnan3443 Kızları haftaya salı doktora gidicem hafiften sancım bide bebeğin hareketleri azaldı gibi doktora gideceğim zamt34 haftalık oluyorum o zaman çatı muayenesi yaparım
Kelebek1_ Efnan3443 çayı muayenesi için erken sanki ben haftaya 37 olucam doktor Altan muayene ederim dedi
Kelebek1_ Efnan3443 bebeğin durumundan dolayı olabilir belki ama ben iki bebeğimde de o haftalar da oldum 37 falandı
Efnan3443 HilalveEfem Yine sen ☺️ benimde hafif hafif sancılarm olmaya başladı haftaya gittiğimde acaba yaparımı
HilalveEfem Efnan3443 haftalar yakın bide göz aşinalık olunca direk dikkatimi çekti 😄 nst de baktilar sancı çıkmadı ama kontrol etmişlerdi yinede nolur nolmaz diye benim ay inşallah sancı falan çıkmaz ya bide sen temizlikte çok yoruldun belki ondandır
Efnan3443 HilalveEfem Olabilir dün varya eşim işten geldi kapıyı açmaya gidemedim yaa bacaklarım yürümüyor ağrıdan yatamadım valla
HilalveEfem Efnan3443 inşallah sebebi yorgunluktandir sancı falan çıkmaz su 36lari bı görsek sağ salim 😂 bu kadar telaş yapmayız belki sen bol bol dinlen daha devam ederse bekletmeden git istersen
Efnan3443 HilalveEfem Maşallah 🧿 Allah bağışlasın san bişey soracam suyun geldiğini nasıl anladın arada çamaşırım ıslanıyor sumu oluyor bu
HilalveEfem Efnan3443 Allah razı olsun benim sabaha karşı geldi sızıntı şeklinde sanki kaçırıyorum gibi sonra arttı ama bunda da herşey farklı şimdi kuru öksürük var şu anda bende ilk başta bende su sanmıştım doktorla konuştum bu aylarda altına kaçırma olabilir dedi baskı olduğu için