Pinklove canım benim önce sebze sonra meyve olarak git her şeyi üç gün tattır üç gün kuralı ile mesela yoğurt vereceksin ya ilk gün bir çay kaşığı ver alerji var mı yok mu öğrenenirsin 1.gün 1 çay kaşığı yoğurt
2.gün 1 tatlı kaşığı yoğurt
3.gün 1 yemek kaşığı yoğurt
Bu 3 gün kuralı dır alerji var mu yok mu belli olur
Kabak vereceksin diyelim kabağı da aynı şekilde ver ve sonra 7.gün kabakla yopurt karıştırabilitsin ama sana tavsiyem 3 gğn yopurt 3 gün kabak 3 gün havuç 3 gün patates dene diyelim ki kabak yapacaksın kabağı az bir suyla pişir ve suyuna ezip ver bıçak kullanma bıçak vitamini öldürür cam rende kullan . Bir de ek gıdaya geçince mutlaka şu ver ben mesela en az 3 çay kaşığı su veriyorum midesi küçük bunu unutma. Sakın çok verme kaka takibi yap vücutta kızarık kabarcık görürsen kaka da mukus kan görürsen bu alerji dir buraya bile yazma koş doktora hemen. Anne sütü alıyorsa 1 yaşa kadar hala ana besin anne sütüdür ek gıda unutma benim tadımlarım rahat 1 buçuk ay sürmüştü. Şimdi 2.bebeğim 6 ay 3 günlük ben de başladım ek gıdaya. İstediğini sorabilirsin çünkü o kadar çok doktora danıştım ve kitap okudum ki bebeğimi hiç riske atmadım💝