Zeyneb99 Selam kizlar nasilsiz 23 haftaligiz simdiye kadar 1 kilo aldim ama simdi fazla yemeye basladim nasil diet onerirsiz siz nasil besleniyosuz kilo almamak icin
Gzd80 Zeyneb99 23 haftada 1 kg aldin ve diyet önerisi mi bekliyorsun? Zaten normalin cok cok altindasin, ne yapiyorsan sen bize yaz bence...
bulutunannesi33 Zeyneb99 bnde bes kılo aldm ama bence mucıze 😂 ılk beebgımde bu zamanasa kadar 8-10arası almsdm 😂 ekmek yemıyor sabah kahvaltısı dısında pırınc patates yemıyom
Ttsznd Selim_Alparslan bende 26+4 12 kilo 😂 bu kilo almayanlar nasıl oluyor hakkaten anlamadım bende yemiyorum ama sürekli alıyorum 😂😂
031965 Ben de 23. Hafta 2 kilo aldım ama ekmek börek poğaça makarna olayını abarttım onları kesicem zaten bebeğe bi yararı yok. Ekmeği de tam buğday aldım çok çok istersem onu yiycem
Aydemir Ay arkadaşlar bende 37. Haftama girdim. 10 kilo aldım. Ama son haftalar çok iştahım açıldı durduramaz oldum kendimi.
Pars 28inci haftamdayım 8 kilo aldım.. Yaş 33.. 1-2 kilo alanların yaş ve metebolizma ile alakalı olabilir belki ama doktorumun dediği 20. Hafta mesela ideali 4-5 kiloymuş.. bebeğinizin kilosu, eşi, suyunuz zaten şuan sırf onlar belki 1 kilodan fazladır.. ona rağmen 1 kilo aldıysanız bence gayet iyisiniz.. bebeğinizin gelişimi iyiyse hiç kafaya takmayın..
SenemKrgl Zeyneb99 kızlar ben 9 haftamda 1,5 kilo almıştım şimdi bunu duyunca sanırım ben çok şişecem 😅 şuan 12 haftalığım haftaya kontrolüm var bakalım kaç çıkıcam ☺️
Zeyneb99 Sevgiemre canm ben kusuyodum 21 haftama kadar daha yeni yeni kendime geliyorum belki ondan kilo almadim bilmem bebegim ama qayet saglikli kilosu normal dedi doktor
Duranb Ttsznd tabiiiii kesinnnn ne zormus kilolu olmak arkam ayri geliyo gibi aynalara kustum 36 bedendim beeeeen 😂