serra88 Kizlar sanki zaman durmus ve gecmiyor gibi ya🥲 biz 9+5 haftaligiz, sizler neler yapiyorsunuz? Asiri uykum ve yorgunluk hissin var… tarama testlerine gidecekmisiniz?
Galya15 serra88 selam canım 9+6 yız 2. Gebeliğim ağız tadım çok bozuk onun dışında bulantımı ilaçla tutuyorum halsizlik be uyku hali var hep ♥️
ferhpnar serra88 10+1 son adete göre ama ultrasonda 2-3 gün daha az çıkıyor 2 li tarama yaptırmayı düşünmüyorum sadece şeker yükleme ve ayrıntılı ultrason
yeni-annelik serra88 bende 10+1 deyim ama sağ kasık ağrım var sizde de oluyor mu bel fıtığım var aynı zamanda sağ tarafımda o mu vuruyor acaba diye düşünüyorum
Arelmom_ yeni-annelik bende 10+1 deyim bugün benim de sağ kasığım ağrıyor ve bel ağrım var yalnız değilsin 🥹😇
serra88 yeni-annelik ben 1 aydir yatiyorum kanamam vardi🥲 tutulup kaldim yataga bakalim ne zamana kadar boyke devam edecek
Mineveikiz Bende bugün 10 haftalık olduk dr Prilam kullanmama rağmen mide bulantısı oluyor ve aşırı uyku ve halsizlik hala devam ediyor midem bulanması geçer geçmez iştah artışı da cok var 🤦♀️
yeni-annelik Arelmom_ ya bende 10+1 deyim aynıyız o zaman telaş yapmayayım sizinde varmış valla üzülmüştüm bugün 🥲
Arelmom_ yeni-annelik bende sizin yorumunuzu okuyana kadar azcık telaş yapsam mı yapmasam mı arasındaydım ama sanırım bebiş büyüyor ister istemez kasıkta belde bir ağrı oluyor sanırım 😇
yeni-annelik Arelmom_ inşallah o nedendendir bende 9+5 haftalıkken gitmiştim doktora herhangi bir sorunum yoktu ama evi temizledim tek başıma çok uzandım yoruldum yanlış bir şey yaptım diye korktum ama bu haftalarda oluyor sanırım sizde de varsa
Arelmom_ yeni-annelik muhtemelen canım ama yine de uzanma çok yorulma bende kendimi biraz saldım 3. Aya az kaldı riskli dönem bitiyor diye ama dikkat etmek lazım muhtemelen bizimkisi bebiş büyümesindendir 😊