Minikkelebegim13 Yes_mom0 @1prensesannesi__ @Merve-metin @Deletedmon_98 Marshmellom @Teslimenursevil Bugün testte yapamadım değerlendirme de yapamadım 😔 10 günlük yatılı misafirim var yarın akşamda değerlendiremicez eşimin gece nöbeti var 🥺 kızlar dua eder misiniz inşallah tutmuştur şuana kadarki değerlendirmeler biraz zorlu zamanlardan geçiyorum misafir olduğu için pek bişey mümkün olmuyor şu aralar, eşimin göreve gidecek olması falan derken zaten geriye zamanda kalmıyor gidince 2 ay ertelenecek bebiş düşüncemiz,yorgunum bide değerlendiremedikçe daha da üzülüyorum şansımız azalıyor diye😞
1prensesannesi__ Minikkelebegim13 insAllaj tutmustur kuşum bak benim testimi beraber takip ettik ben catlama falam degerlendirmedim tutmaz o yuzden diye dusunurken tuttu seninde tutar cok dua et ben sana cok dua edicem insAllah esine güzel haberi vericeksin giderken 😘
Marshmellom Minikkelebegim13 ahh aynı benim gibi olmuş. Benim de hep bisey çıkıyor ya misafir ya nöbet 😬hayırlısı olsun canım üzülme
1prensesannesi__ Yes_mom0 olgunlasmadan catlayan oluyo galiba ama sonucta koyuluk yeteri kadar var bence asko ben 3 gun kopkopu pik gordum bana havuc ye dediler yemeseydim belki benim bile catlamayip kiste dönerdi uzun uzun pik olmasi da iyi degil
Nlgn254 Minikkelebegim13 Minikkelebegim13 daha önceden ovülasyon teati kullanmışmıydınız hepmi böyle koyu çıkıyodu her gün bide adetinizi dolu dolu mu yaşadınız bazen gebe olunca ovülasyon testleri koyu çıkıyor yani sizinki 3 4 gün koyu çıkmış sürekli keşke devamlı takip edebilseniz misafirler olmasaydı
Nlgn254 Nlgn254 Nlgn254 ben adetten sonra 14üncü gün yumurtlama gördüm iki gün sürdü üçüncü dün çatladı
Minikkelebegim13 Nlgn254 reglim biteli 1 hafta oldu bu ay ilk defa ovülasyon testi kullandım canım reglimide 3 gün dolu yaşıyorum devamı az oluyor
1prensesannesi__ Deletedmon_98 iyidir askom 15 haftalik olduk yaramaz bebek yormaya basladi simdiden beni sen nasilsin nasil gidiyo 😍
Deletedmon_98 1prensesannesi__ ohhh maşallah kocaman olmusuzzzz 💖 cinsiyeti belli oldu muu, bende napıyık aşkım denemeye devam 😂😂
1prensesannesi__ Deletedmon_98 ay hadi insAllah guzel haberler getir bize askom valla kocaman olduk ki ne olduk hem o oldu hemde ben 😂😂 doktor erkege benzettim kesin degil dedi 18. Hafta da kontrolum var kesin belli olur heralde 😃
Deletedmon_98 1prensesannesi__ ay hadi inşallah birtane prensesin var birde prensin olsun insallahhh 💖💖💖 sağlıcakla olsun minik kuş ❤️ banada dua et asko 😂😂🧡
Minikkelebegim13 Galiba yumurtlama olmuş bugüün doğru mu bi bakınn canlar🥹🥹 @1prensesannesi__ @Deletedmon_98 @Merve-metin @Marshmellom @Yes_mom0
1prensesannesi__ Deletedmon_98 cok dua ediyorum canim 3 gun once profiline girdim napiyosun nerelerdesin diye 2 aydir yoksun buralarda 😘
Bume Ftrhn bende onlardan biriyim adetimin 7. Günü ve diğer gün de yapmıştık sadece ve şuan hamileyim