Minikkelebegim13 1prensesannesi__ Amiiiin duanın güzelliğiii😍 Rabbim nasip etsin inşallah 🤲🏻 Sanada sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım benim 🤍
Minikkelebegim13 Regle 7 gün var sabah innovita gebelik testi yaptım negatif çıktı bu şekilde, sabahta kan verdim ama varsa çıkar mı bilmiyorum erken çünkü🥺 yarın öğleden sonra çıkarmış kan sonuçları @1prensesannesi__ @Merve-metin @Deletedmon_98 @Marshmellom
Merve-metin Minikkelebegim13 erken yapmışsın canım bu testler bildiğim kadarıyla 6 gün kalaya kadar gösteriyor
Deletedmon_98 Minikkelebegim13 askım çok erken yapmışsın normalde erken gebelik testleri 6 gün öncesine kadar çıkarıyor bu testler ben sormuştum min beta 30 olunca çıkarıyormuş o yüzden bekle 4 3 gün kala felan yap canım
1prensesannesi__ Minikkelebegim13 genelde döllenmeden 7 ile 11 gun arasinda yukselmeye basliyo hcg canim insAllah kanda pozitif cikar ama idrar testi icin cok erken
Minikkelebegim13 Elimde vardı bi şansımı deneyim dedim ya kan vermeden, zaten belirtimde yok sadece regl öncesinde olan göğüs hassasiyeti başladı yeni. Kanda çıkar mı peki varsa 7 gün kala @Merve-metin @Deletedmon_98
Merve-metin Minikkelebegim13 döllenmeyle ilgili canım erken döllenme olursa çıkar ama geç döllenme olduysa çıkmaz diye düşünüyorum canım
Minikkelebegim13 1prensesannesi__ çıkmamış hala ya yeni baktım ama yok öğleden sonra çıkar demişlerdi neden çıkmadıki nerden öğrenebilirim e nabız dışında ? Aile hekimliğinde vermiştim kanı
Minikkelebegim13 1prensesannesi__ kan alan hemşireye sormuştum dün e nabıza ne zaman düşer diye yarın öğleden sonra düşer demişti ama saat dokuz buçuk oldu hala yok sonuç 😔 @Deletedmon_98 @Merve-metin
1prensesannesi__ Minikkelebegim13 Allah Allah bende saglik ocaginda verdim ustelik cuma gunu kan verdim cumartesi sabah 7 de sonucum çıkmıştı 🤔 yarin cikmazsa saglik ocagina gitde sor canim
Merve-metin Minikkelebegim13 bugün bak canım çıkmadıysa sağlık ocağına gidip sor çıkması gerekiyordu çünkü şimdiye
Minikkelebegim13 1prensesannesi__ yarım saat önce çıktı canım negatif maalesef 😔 yarın yolcuyum bizim hayaller mayıs ayına kaldı🥺
1prensesannesi__ Minikkelebegim13 nasio hayatım belki erken diye çıkmadı kan cikmadikca umut kesilmez dert etme adet olana kadar bekle