Gulhangundas Minikkelebegim13 innovita değil mi bende de var aynısı şimdi baktım da erken testmiş canım
Merve-metin Minikkelebegim13 evet canım aldım kullandım erken ve hassas testler oluyor gebelik testleri
Merve-metin Bbk88 benim için tabi ki çok bir yaş değil ama doktorlar öyle demiyor hormonlar değiştiği için 30 yaştan sonrası sıkıntılı dedi doktor zaten hamile kalsan bile riskli gebelik için bi bölüm varmış sanırım orası senin takibini yapacak dedi
Bbk88 Merve-metin benim doktoruma 34 e kadar normal dedi her doktorun görüşü farklı tabi anladım canım hayırlısı olsun hakkinda🤗
Merve-metin Bbk88 aynen canım her doktorun görüşü farklı oluyor işte 2 farklı doktora gittim ikisi de aynı şeyi söyledi çünkü
Minikkelebegim13 Kızlar bişey sorcam aile hekimliğinde kan verildiğinde gün içinde çıkıyor mu sonuç? Sabah 10da verince akşama çıkar mı? Yada e nabızdan görebiliyor mu akşamına? @1prensesannesi__ @Merve-metin @Deletedmon_98 @Marshmellom
Merve-metin Minikkelebegim13 benim bildiğim ertesi güne çıkar yarın verirsen eğer pazartesi çıkar canım
Deletedmon_98 Minikkelebegim13 askım daha yeni gördüm kusura bakma bulunduğun yere göte değişiyor askım normalde ama ertesi gün çıkması gerekiyor benim aile hekimi betayı 1 hafta sonra çıkardı dkdkdkdkd
1prensesannesi__ Merve-metin yok kiz cumartesi cikiyo bende cuma gunu verdim cikar dediler cumartesi sabah 7de cikmisti hastane laboratuvarlari 7 24 calisiyo ya e nabiz sistemide ertesi gun cikmis oluyo
Minikkelebegim13 1prensesannesi__ hastane değilde aile hekimliğinde vercem orada herhangi bir barkod verdiklerini hatırlamıyorum daha önce kan değerlerime baktırmıştımda ordan hatırlıyorum🙄 29una randevu almıştım ya 28ibe alırsamda hepten erken olacak olsada çıkma ihtimali azalacak iyicee @Merve-metin
1prensesannesi__ Minikkelebegim13 yani yine erken gibi ama olsun dusukte olsa cikma ihtimali var barkod vermiyolar enabizdan tahlillerimden bakiyosun