Z-2001 Bugün kontrole gittim sancı falan çıkmadı doktor açıklığın var yatışını yapalım dedi bende eve gidip akşam gelsem tamam dedi dua edin bana kızlar 🙏❣️
Anneseker Z-2001 39+4 ne sancı var ne başka bir şey nefret ettim hamilelikten yarın kontrolüm var açıklık yoksa sezeryan isteyeceğim
Z-2001 Derinnmom bol bol hurma yedim günde bazen 2 defa duşa girdim yarım saat şeklinde inşallah seninde sancılar falan başlasın da bebeğinle kavuşun 🥰
Z-2001 Derinnmom valla ilk gebelikte böyle oluyormuş benim ilk seninde ilkse sürme ihtimali var ama stres yapma ben artık 41 i göreceğimi düşünüyordum çok şükür 😂
Z-2001 Anneseker bende aynı durumdaydım böyle giderse sezeryan isterim diyordum ümidini kaybetme Allah’ın izniyle olur
Anneseker Z-2001 kaç haftalık doğurdunuz mental açıdan çökmüş durumdayım her gün arıyor çevremdekiler hadi doğur sevelim diye kimi askere giderken mi çıkaracaksın hadi artık diyor strese giriyorum elimde olmadan🥹
Z-2001 Anneseker daha doğurmadim hastaneye gideceğim şimdi yatış olacak beni de hep arıyorlar artık aramayın diyeceğim o kadar bu akşam inşallah doğar
Anneseker Z-2001 yatış sebebi ne yani sancı su bir şeyler mi geldi yoksa 39+6 olduğunuz için suni mi verilecek hayırlısıyla kucağınıza alın yavrunuzu❤️