baab1 yorgunanne_ benimde enn basından beri kan degerım d vıtamını demır vs ne ararsanz düşük. Bende içiyorum ama sırf sızın gibi düşünüyorum kötü bişe degil ama kan takvıyesı almadan yükselsjn cok istiyorum🥲🌺
Yenianne6706 yorgunanne_ bende kusma yapıyordu ferplex mini şuruplara geçtim çok rahatladım çok şükür
gulsozel yorgunanne_ sabah kahvaltıdan 2 saat sonra içerseniz bir sıkıntı yaşatmaz, doktorum bana bu şekilde önermişti
Edaa1334 yorgunanne_ bende aç karnına içtiğimde mide bulantısı yaşıyordum kahvaltıdan hemen önce almaya başlayınca sorun yaşamadım
boncuuuu_ yorgunanne_ ben kullandığım zaman üstüne hemen bir parça kuru ekmek ve ya 1 dilim elma yiyiyordum bulantılara iyi geliyordu o şekilde
yorgunanne_ Newmommyy şu an öyle yapıyorum içiyorum bi yarım saat sonra uykuya geçiş yapmaya çalışıyorum ama malum son haftalar olduğu için pek uyuyabildigim söylenmez hem uyuyamıyom hem ilacın etkisi birleşince müthiş bı baş ağrısı yapıyor 😬
Tugce-12 Bende kansızlıklıkta çok fazla ama kan takviyesi bile takıldım çaresi yok demir ilaçlarının hepsi aşırı derecede kaşıntı yaptı deli gibi kaşınıyorum uyku uyuyamıyorum 2 aydır böyle az kaldı doğuma ama kansızım bi çareside yok galiba