tugcenurparto bu gün gittim nörolojiye bana riske atma sezaryen ol dedi benden EEG istedi bende normal istiyorum zorunlu olmadıkça sezaryen istemiyorum normal i deneme şansımız yok mu dedim kadın doğum artı nörolojiyi aradı bir süre konuştu ve hasta da normal doğum istiyor dedi neyse kapattı telefon u bana döndü dedi normal doğum nöbeti tetikler şans a bırakmak riskli olur anastezi ile rahatca yap çık herhangi bir rahatsızlığın olmasa normal yap derim dedi bende hocam böyle bir şansım varsa söz veriyorum sizi de zorlamadan normal denemek istiyorum ben inanıyorum dedim tamam EEG için randevu al dedi iki gün sonra gidicem içinizi rahat tutun bence 🌸 epitam 1000mg kullanıyorum sabah akşam doktor a da dedim biraz da moral ve psikoloji etkiliyor nöbeti sezeryan deseydiniz asıl o zaman stres ve sıkıntı ederdim denememe izin verin dedim bakalım neler olacak Rabbim şifamızı versin 🤲🏻 umarım benim gibi epilepsi hastası olan arkadaşlar da normal doğum ile hastalığı da atar da kurtuluruz Rabbim yüzümüze baksın stres yapmayın 🌸🥰