busduuk1914 Evden çalıştığım için çok rahatım, bir yanım 37ye kadar dur diyor. Diğer yanım en azından bir iki hafta kendine vakit ayır her gün erken uyanmak zorunda kalmazsın en azından diyor. Siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Hazal966 busduuk1914 29. Haftada izne ayrıldım 3 hafta doktor raporu ile. 32+0 dada çalışamaz raporunu işyerine vereceğim.
Bsrrgl busduuk1914 eğer evden calissaydim 37 ye kadar çalışırdım galiba. 27 bitti ama çok zorlanıyorum sabretmeye çalışıyorum. Her sabah erkenden birde 3.5 yaşında oğlumla evden çıkmak bütün gün ayamta kalmak eve gelip iş güç yemek oğlanın ihtiyacı ile uğraşmak sinirim çok bozuluyor gerçekten. 32 bitse hayırlısı ile.
Mavimtrak 36 da izne ayrıldım. 1 hafta daha dayanacak kafa kalmamıştı😅 aklıma gelen işi kalkıp yapıyorum 1 hafta daha uzatsam çok şıkıştırmış olacaktım.
busduuk1914 Mavimtrak bende 36da ayrılmayı düşünüyorum ama bilemedim. Peki şey dediniz mi keşke daha önce ayrılsaydım 😂
Mavimtrak busduuk1914 yok hiç demedim çünkü oturmak daha sıkıcı geliyordu fiziksel olarak sıkıntım yoktu sadece kafam artık ses kaldırmıyordu 😊
busduuk1914 Mavimtrak bende hareket etmek istiyorum ama çalışırken sürekli oturuyorum sabah 8.30dan akşam 6 ya kadar oturuyorum hareket sıfır enerjim kalmıyor kafam kalkmıyor akşama
Hazal966 busduuk1914 bi problem yoktu. Sektör plastik sektörüydü koku vs oluyordu. bide doktorum zorlanıyorsan yazabiliriz demişti. Bende erken ayrılmayı tercih ettim , bu hakkımı kullanmak istedim.
busduuk1914 denizalismom az kalmış sizin maşallah, yarın 30 oluyorum ama zaman geçmiyor gibi geliyor bana
Aybenar @busduuk1914 aynıyız bende evden çalışıyorum 31 haftalık olmak üzereyiz 35-36 da ayrılmayı düşünüyorum bir şey yapmasamda evde oturayım diyorum çok hasta oldum birde sen en iyisi erken çık dediler ama iş devri yapacağımdan yine son haftalara kaldı gibi
busduuk1914 Aybenar bana da herkes aynısını diyor son rahat zamanların çık kendime vakit ayır diye çok kararsız kaldım o yüzden ama 32 de çok erken gibi geliyor
busduuk1914 Aybenar evden çalışsak bile bilgisayara bağımlı olmak sinirlerimi bozuyor vallahi en iyisi Bencede 35-36 haftalarda ayrılmak gibi duruyor
Rabiul busduuk1914 32 de izne çıkıp evden çalışmayı düşünüyorum masa başı çalışıyorum bende evdende çalışmam sıkıntı olmayacak destek veririm en azından maaşımı da almış olurum diye düşünüyorum bakalım zaman ne gösterecek