mor_menekse izobellaaa-_- evet ya sorma gerçekten çok hızlı. Bu arada sen emziriyor musun şuan. Ben doktora sormayı unutuyorum hep hâlâ emziriyorum insalalh sakıncası yoktur
izobellaaa-_- mor_menekse yok canım emzirmeyi bıraktırdım ama aslında keşke bırakmasaydım doktorum bıraktırdı ama genelde herkes emzirebilirsin diyor ama bilemedim bir yandan da rahatladım ama emzirmeyi bırakınca en azından geceleri meme diye kalkmıyor
Ayglvlkn mor_menekse 1 yaşına gircek mayıs 5 te oğlum öyle bırakim die düşündüm.ayrıca alerjik oğlum ben süt we ürünlerini tüketmiyorum.karnımdaki içinde 3 aydan snra yoğurt ws yemem lazım onunda gelişebilmesi için.
Guclu_anne alminahuda-2506 Allah bağışlasın. Çok sevindim. Birbirimize eşlik edelim bu yolculukta o halde.Uyar mı?
mor_menekse izobellaaa-_- yaaa nezamn bıraktırdın . Bende soracağım doktora 20 gün sonra.cok yoruluyorum gece bin kez uyaniyor emmek için. Ne yapicam bilmiyorum
izobellaaa-_- mor_menekse valla baya oldu 2 ay kadar bir günde bıraktı hiç eziyet etmedi bana😃 salça sürdüm acıyor kanıyor dedim güldü sevdi gitti arada bebek bebek diye geliyor kafasını koyuyo seviyor gidiyor yine de uyutmuyorlar 😢🥹
mor_menekse izobellaaa-_- ya yine mi uyaniyorlar. Gerçi diş dönemindedir o yüzden uyaniyordur. İnsalalh benimde bıraktırma sürecim güzel olur . Sanki hiç bırakmaz gibi geliyor okadr düşkün ki emmeye
izobellaaa-_- mor_menekse yok gece pek kalkmıyor eskisi kadar gündüzleri diyor bende öyle diyordum asla bırakmaz dakika başı emiyor diye ama bıraktı şükür darısı sanaaa
Maydogdu34 yaasemin 5 yaşında kızım var , 36+6 haftalık hamileyim 🌸 nasipse bir kızım daha olacak ☺️ Rabbim tüm gebelere kolaylık versin sağlıcakla gelsin yavrularımız ♥️
Busraoz Mommmmy Benim de oğlum 4.5 yaşında okula gidiyor. Bu gebelikte ilk gebelik gibi rahat oldu çocuk yokmuş gibi.. Ben de yaş aralığından çok memnunum 💕
Aynur_41 Busraoz benim de aynı kendı ihtiyacını gideriyor bana ıhtıyacı yok çok şükür kac haftalıksınız
pamukannesi25 yaasemin bizde 15 aylığız 8 haftalık hamileyim ama psikolojik olarak pek iyi değilim nasıl olucak diye düşünmekten 😪 çünkü son 1 aydır memeyi bırakmıyo sürekli ağlıyo o kadar zor bi çocuk oldu ki ikisiyle beraber napıcam bilmiyorum