izobellaaa-_- Ayglvlkn doktor bana bıraktırdı oğlum 15 aylıkken bıraktırdım şükür hiç anlamadı bir günde bıraktı iştaha arttı ama
Ayglvlkn izobellaaa-_- nasıl bıraktırdınız ? Ben tecrübesizim gündüz aramıyo yemeğini yiyio 9 aylık ama gece emiyo
-Secdem- yaasemin ALLAH razı olsun cümlemizde İnşaALLAH yaşım 40 olunca ikisinide bir büyütürüm dedim ☺️❤️
Mommmmy yaasemin aynen öyle . Öteki türlüsü beni zorlardı ya çalışıyorum bir taneye ancak bakabildim 😅
Aleynakuzuu 19aylık kızım var 13haftalık gebeyim şükür herşey yolunda gidiyor sizinde öyle olur inşallah ❤️😘
Ayglvlkn yaasemin bana doktor bıraktır emzirmeyi ben önerrmiyorum bebeğini düşürebilirsin dedi ben 3 aya kaddar emzirmeyi düşünüyodum nasıö bıraktırcam hüç bilmiyorum
Guclu_anne yaasemin oğlum 22 aylık 4 haftalık gebeyim. Kalp atışını ne zaman duyacağım diye sabırsızlanıyorum😅
Minnakanne46 Bircanm kızların yaşı aynı diğerlerinin de ayları hemen hemen aynı sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻🥰
yaasemin Babykalamar önceliği saglıklı olması ama gönlüm kız olmasında Bir oğlum var birde kızım olur inşallah ❤
Guclu_anne yaasemin Aynen öyle. Sizin daha yakın Allah in izniyle kalp sesini duymanız. Rabbim sağ salim kalp atişlarını duyursun. Sağlikla kucağınıza alın inśaAllah
Bircanm yaasemin ben hala şaşkınım nasıl çabuk geçti diye çocuk olunca çabucak geçiyormuş onu anladım darısı sana olsun inşallah 💕
Babykalamar yaasemin insallah canim ben 2. de kesin erkek dedim cunku oglumla ayni hamileligi yasiyorum a dan z ye kadar hicbir fark yok. ama kiz cikti bizi sok etti🤣