Bebekbeklrkn Smr28 birgün doyuyor gibi birgün göğsüm boş cnm rezene içiyorum bişeyler yiyorum sürekli bebek durmayınca yiyemiyotum gidiyo süt bide eczaneden mamsell kimyonlu rezene çayı aldm fayda ediyor damla çok işe yaramıyor söylim sana hastanenin verdiği
Smr28 Bebekbeklrkn hm anladım cnm eğer çok faydasını görürsen bende alırım benm normal olarak var sütüm ama göğsüm ağrıyor çatlıyor çok veremiyorum bugün normal kontrole gittik dediler bebeğin doğduğu günden bu güne pek kilo almamış mamada ver bende sma maması aldm onuda vericem mecbur. Gaz için damla fln da verdi
Smr28 Bebekbeklrkn evt cnm veriyorm ama uyuturken veriyorm sonra uyuyunca atıyor ağzından bazende işine gelmezse almıyor emiziği 😁
Bebekbeklrkn Smr28 ay hayırlısıyla düzene girseydi hiç durmuyor kucak istiyo sürekli gaz uyutmuyor çıkana kdar yorulfum
Bebekbeklrkn Smr28 evet cnm kullanıyorum yoksa hiç durmuyor bir nebze rahatlatıyor seninkide gazlanıyor mu
Smr28 Bebekbeklrkn evet canm dün gece kaç saat uğraşmışım onunla. Benm göğüs ucu ağrıyor ya ne zmna kadar böyle olcak düzelir mi bir yerden sonra
babyshark__ Smr28 benim doğumdan sonra şişti hastanedeyken bunye tepki gosterdi dedi ebe gazli bez getirdi buzlukta tutmuslar yanlisim yoksa kursun suyu diye geciyodu onu koyuyodum yazmisti evdede uyguluyodum ve asiri rahatlatiyodu
Bebekbeklrkn Smr28 cnm benimde aynı alana kadar memeyi ayağımı yerlere vuruyorum ağrıyor kahverengi yerle vermeye çalışalım ucunu tutarsa çok sızlıyor çünkü düzelir tabi ama yorucu yani
Bebekbeklrkn Smr28 gümüş kapak kullanıyorum o iyi geliyor çıkaramadım hala takıyorum sürekli bebek emince çıkarıyorum
Bebekbeklrkn Smr28 Kalça ultrason zamanı geliyor cnm sen nerde çektiriceksn güneyde ücreti yüksektir herkes devlette yaptırıyo hala araştiramadm nerden randevu oluyo noluyo
Smr28 Bebekbeklrkn valla cnm bende bilmiyorm pek sağlıkocağı doktoru dedi bir buçuk aylıkken gidilir. Devlette ayarlarız ama olmazsa belk i gider özele. Galiba önce çocuk doktoruna gidiyorz o doktor gün veriyor ultrason için
Bebekbeklrkn Smr28 Yara falan yapmıyor kullandığım için faydası çok var ama çıkardığım zaman ağrıyor o yüzden hala kullanıyorum cnm