Minigiim-vebenn52 pamukcuk olduğunu düşünmüyorum sütten mi oluyo acaba karbonatlı suyla temizleyin diyo internette ama emin olamadım sürülür mü karbonat bebeğe su bile verilmiyor ya ?
ikiprensannesi53 Minigiim-vebenn52 her emzirme peşine 1 2 çay kaşığı su ver kaybolur ve bidaha ortaya çıkmaz…bebeğe niye su verilmesin 2 cocuk annesiyim ikisine de doğar doğmaz verdim hiçte Bi zararını görmedim faydası bile var susadiginda bebeğim huysuz oluyor Bi su veriyorum cocuk mutluluktan uçuyor
2prensesannesiiii Minigiim-vebenn52 ben yaptım onu bi işe yaramadı sonra ilaç yazdı dr kullandım 3 güne geçti şuan geçmiş kullanmadım ilacı bugün bu arada bizimki boğaza kadar yayıldı dudak içi falan her yeri geçti çok şükür bi ilaç varmış zaten bununla ilgili 🙏🏻
Ecem95 Minigiim-vebenn52 karbonatlı su ile temizleyin kusmuk mendilini karbonatlı su ile ıslatın dilini ufak ufak silin bi kaç güne geçer 🫶 sakın su vermeyin emzirirken tüm ihtiyacını oradan karşılıyor. Doktorunuz ne dediyse onu yapın. Benim kızım mama +meme gitti yinede ek gıdaya geçmeden su vermedim. Sağlıkla büyütün🫶
Saba00 Minigiim-vebenn52 oluyor ama çok takmadım sütten dolayıdır karnonatlı su yerine su verebilirsin niye su verilmesinki
Minigiim-vebenn52 ikiprensannesi53 doktor emzirirken su verilmemesi gerektiğini söyledi zaten su ihtiyacını sütten karşılıyormuş
ikiprensannesi53 Minigiim-vebenn52 bu cocuk her dakika şakır şakır süt mü içiyor en fazla 1 bucuk 2 saatte Bi emiyo her defasında dolu dolu sutte gelmiyor bisey olmaz ben sana bardak bardak su ver demiyorum her emzirme peşine 1 çay kaşığı su ver diyorum bunun ne gibi zararı olabilir maksat o agzindaki sutu temizlemek ve pamukcugu önlemek bu kadar sakinmayin ya sakınan göze çöp batar
Gozdecaner Minigiim-vebenn52 karbonatlı suyu ağzına sıkma canim çok az bir pamuk yada gazlı bezin üzerine olacak şekilde dilini Va dudak içini temzleyebilirsin ve tabikide su verme ek gıdadan önce anne sutun yeterli ona yenidoğan bebeğe su verilmez bünyesine uygun değil şuan böbreklerine uygun değil bir kere
ikiprensannesi53 Minigiim-vebenn52 ve bu kadar doktor dinleme sonra bebekte enfeksiyon oluyor susuz kalma sebebi ile bezde kan görülüyor 1 2 çay kasigindan sakinmayin cocugunuzu ufak da olsa o bir insan
ikiprensannesi53 Gozdecaner niye verilmesin ben 2 çocuğuma da doğar doğmaz verdim paşalar gibiler hiç Bi zararını görmedim böyle su konusuna dikbasli olmayin
2prensesannesiiii ikiprensannesi53 bize de dr burası çok sıcak şehir anne sütü yetersiz olur 2 çay kaşığı hazır su içirin demişti yenidoğanken ama çeşme suyu vermeyin dedi
Gozdecaner ikiprensannesi53 dikbasli değilim saglikciyim ve gerekli olmadığını söyleyen saglikcilardanim sizin çocuklarınız paşa gibi olsun bizimkiler olmasada olur 🌸
2prensesannesiiii Minigiim-vebenn52 valla pamukçuk mantar oluyor zaten benim kızımın boğazına kadar yayıldı siz boş verin karbonat falan ilaçla geçiyor geçmiş olsun ağrılı bi süreç bebeklerde 🥴
2prensesannesiiii Minigiim-vebenn52 0- 12 aylık bebeklerde olabiliyormuş annede enfeksiyon varsa anneden emzirme yoluyla bebeğe geçebiliyormuş ya da iç ateş geçirdiyse ağzına vurmuş olabilir
ikiprensannesi53 2prensesannesiiii çeşme ve arıtma verilmez zaten damacana suyu verilir yani hayat sırma Kevser felan benim bebeklerim bide tam hava 33 34 derece iken doğdu ki o sicaklikta o kötülüğü yapamazdim verdikçe verdim suyu zararı da olmadı ama şuan havalar serin diye 1 2 çay kaşığı yeterli olur
ikiprensannesi53 2prensesannesiiii benimki biri haziran Biri temmuz tekirdagdayim bende atletle üstüm açık sekilde yattım siriksiklam uyaniyodum
ikiprensannesi53 2prensesannesiiii çok şükür ki büyüdü bebelerim🥰🥰🥰🥰 bundan sonra rabbim olmayanlara versin ben sirami saldim 😅😅😅😅
2prensesannesiiii ikiprensannesi53 iki erkek mi allah bağışlasın 🥰😂 benimde kızım var 2. Yolda o da kız galiba😁 mayıs 15 doğurdum bunun da sezeryan gününü 15 temmuza alacağım🥰 tam 1 yıl 2 ay olacak aralarında
ikiprensannesi53 2prensesannesiiii evet iki erkek canım Rabbım bağışlasın hepimizinkini cinsiyet önemli değil sağlıklı olsunlar hayırlı olsunlar yeter Bi farklari yokki birinin saçı kısa birinin saçı uzun 😅😅😅