yagmur_vera Son 30 günümüz kaldı. Cinsiyetimizi bilmediğimiz için daha çok heyecanlıyız 🥰🙏👶 Kimlerin Şafak 30 ?
Yenianne7 yagmur_vera Ayy nasıl sabrettiniz doğumda mı öğreneceksiniz ☺️ Bizim son 7 günümüz kaldı inşallah haftaya kavuşuyoruz 😍
yagmur_vera Yenianne7 Evet nasip olursa doğumda öğrenmek istiyoruz inşallah 🙏 Sağ salim kavuşun bebeğinize 🥰
Suhiss yagmur_vera cinsiyet ogrenmek mi istemediniz ben catlardim heralde 😅 benimki de mart 22 gorunuyor allah nasip ederse
yagmur_vera Suhiss Biz de merak ediyoruz ama ilk iki bebeğimde de doğumda öğrenmek istedik ama doktorlarımız ağızlarından kaçırdıkları için nasip olmamıştı. Bu doktorumuz not aldı biz de her kontrol başında hatırlatıyoruz 🥰
Mervs Son 23 gün falan kaldı 🥹😍 çoook heyecanlıyım sağ salim kucagımıza almak nasip olsun hepimizin inşallah ❤️
Bsraacelik Uygulamada 25 gösteriyor ama doktorum martı beklemez dedi şubat sonu alacak galiba sezeryan olacağım cuma gün verecek 🤭😊
yagmur_vera HilalYlmz Ben de Ssvd adayıyım uygulama 30 diyor ve doktorum da 40a kadar bekleriz dedi bakalım artık nasip nasıl ve ne zaman gelmek isterse minik balığımız 🥰