Melike2535 Kızlar eşim ailesiyle işini ayirdi çok şükür şimdi birlikte birikim yapmaya baslicaz 20.000 liraya altın alicaz hangisini anlamalıyız en az zarar ettirecek olan hangisi
Minigiim-vebenn52 Melike2535 bende bekleyim burada ben genelde çeyrek yarım tam falan mantıklı değer kaybetmiyor diye düşünüyorum
Sevde11 Melike2535 bunu ben de merak ediyorum biz ceyrek gram ve yarim şeklinde yapmaya çalışıyoruz paraya göre ama doğru mu yapıyoruz 😬
Hicran57 BusraMustafa21 ferritin Saba00 çeyrek altın alındığında zarar ediliyor alışla satış arasında fark olduğu için en kârlısı has altın arasında satarken yaparken 2-3₺ oynuyor eşim kuyumcu ordan biliyorum:)
Adenala Melike2535 Bende birikim yapıyorum çeyrek gram vs yerine Ajda alacağım hem işçiliksiz hem spor hem şık bence
Bbuse12 Taki (kolye bilezik ,yuzuk vs) haricinde her altin olabilir. Cunku onlari bozdurunca isciligi oldugu icin cok deger kaybettiriyor
Pnrdrsn Melike2535 kesinlikle canım gram almak mantıkli… Çeyrek almak istiyorsan da yatırım amaçlı ise uzun vadede eski tarihli al bence.
Ruya17 Melike2535 biz 14bine cumhuriyet altın yaptık kuyumcu arkadaş en iyisinin şuan o olduğunu söyledi kar olarak
nazazra24 Melike2535 bir tane tam altın al diğerine de geliyorsa yarım alabilirsin canım onun dışında çeyrek falan değer kaybetmeyenler bunlar bir de üzerine biraz daha ekleyip ince bi adana burması da alabilirsin gramı düşük olanlardan onda da zarar etmezsin
Busraoz Melike2535 Kesme altın canım ham altını kesiyorlar hiçbir şekilde işlenmemiş oluyor. Kağıt şeklinde veriyorlar. Kapalıçarşıda ben kesme altın alırım.
Suhiss Melike2535 Kesme altin almalisiniz eger İstanbuldaysaniz kapali carsida var heryerde bulunmuyor. Kac paralik istiyorsaniz buyuk bi parcadan kesip veriyorlar ve al satta deger kaybetmeyen tek altin o
Mesen Melike2535 birikim için alıyorsan kesinlikle Külçe almalısın eğer kullanmak için alıyorsan çöp ve ona benzer bilezikler zarar etmiyor işçilik almıyorlar onlarada bakabilirsin Allah devamını da getirsin inşallah🙂