EmirAsafMomm Kızlar benim durumumda olan varmı sabah aç karnına alıyorum ilacı 1 saat de bişe yememem gerekiyor oruç tutmayı çok istiyorum bi çok oruç borcum var nasıl yapabilrim ya tutmak istiyorum çünkü 😕
2cocuk1bebekk EmirAsafMomm sahura kalktiginda hmeen ic sofrayi hazirlayana kdr yarim saat gecer bu da yeterli bi sure
Enfal_06 EmirAsafMomm bende troid ilacı kullanıyorum ama gebe olduğumu için oruç tutmuycağim eğer sizde gebeyseniz tutmayın derim
maviiiss EmirAsafMomm sahur Yapmadan yarım saat önce içip öyle sahur yapıyordum normal zamanda kahvaltıdan ne kadar önce içersem o kadar iyi oluyor ama ramazanda bu biraz zor olduğu için yarım saat önce içiyordum ilacı
[silindi] Sahur yapmadan bir saat önce kullan sonra sahur yap gece kullanacaksın yani ilacı bu arada bende kullanıyprım tiroid ilacı
EmirAsafMomm [silindi] cansugunes0210 2cocuk1bebekk sağolun kızlar Krpnr001 evet canım kızımı okula gönderirken içip uyuyorum uyanınca da kahvaltımı yapıyorum epey aç kalıyorum yani ☺️
cansugunes0210 Ben 3 yıldır kullanıyorum da ramazan da sahurdan önce alıyorum sabah yerine bu şekilde kullanıyorum hep kaç yıldır..
Krpnr001 Sahurda Yemek yemeden 1.5-2 saat önce almalısın, aldıktan sonra 45 dk boyunca da bir şey yeyip içmemen gerekiyor aynı şekilde.Bir eczacı olarak doğru kullanışın bu olduğunu bilmenizi istiyorum tam olarak etkili olması için.
Enfal_06 EmirAsafMomm hm bilmiyorum canım benimde var biraz ama sonuçta içinde bi can taşıyorsun sabahtan akşama kadar aç susuz kalıcak onun günahına girme derim doktoruna sordun mu oruç tutmak istiyorum
Enfal_06 EmirAsafMomm hm bilmiyorum ben gebe olan birinin oruç tuttuğunu hiç görmedim de ondan sordum
maviiiss EmirAsafMomm ben gebe olmadan önce öyle yapıyordum bu sene ramazanda 8 aylık olacağım için oruç tutamıcam
EmirAsafMomm maviiiss anladım cbaım bende 7 olucam borcum olsun istemiyorum ya nasıl yapıcam bilmiyorum
maviiiss EmirAsafMomm riske atma derim çünkü bebek büyük oluyor susuz aç zor olabilir oruçta sağlıkla tutuluyor keyfi tutmamazlık yapmayacaksın sonuçta