emine_t Bebeğinizin kalp atışını kaçıncı haftada duydunuzz? 6. Haftada duyulmamasında sıkıntı yok dimii
Dilekormn-44 emine_t yok canım bende 6 hafta da gittim kese oluşmuş dedi kalp atışı için de 8 .hafta gel dedi yani 2 hafta sonra
Dilekormn-44 emine_t bana da 2 hafta sonra gel dedi bende 3 hafta sonra gideceğim 🤣😂 15 dedi 22 şubatta gidicem inşallah randavu aldım 🥰
Ezel16 emine_t Tam 7 haftalıktı doktor kontrolüm vardı hem kese hem kalp atışını duymuştuk .. Öncesinde hiç doktora gitmedim stres olmamak için gitseydim ya duyacaktım ya duyamayacaktım o yüzden geç olması daha iyi olmuştu benim için ..
emine_t Ezel16 iyi yapmışsınız bence ya bana da 10 gün sonra gel dedi ama daha geç gidicem sanırım duymazsam üzülürüm çünkü
Nigaribra Ben 6+2 de gittim ilk doktora. Duyamadık keseyi bile doğru dürüst göremedi. 8 hadtalıkta gittiğimde duydum çok güzeldii🥰🙏🏻
ikiprensannesi53 Tuba-788 9 hafta beklettiler demedim ki o ne alaka 7 de çok net duyulur bazıları 8 veya 9 haftaya kadar aksayabiliyo
Tuba-788 ikiprensannesi53 doktorlar çok ümitsiz konuşmuştu ben beklemek istemiştim ama riskli olunca almışlardı. 9. Haftaya kadar duyulma ihtimali olduğu bilmiyordum. O yüzden sordum sormuştum