Umutluol pilateslover hmm benim de kafam çok karışık adet gününü mü beklerim diyorum ama dayanamıyorum
Ebruli55 Umutluol iğneden sonraki 16.gün idrar testi yaptım idrarda pozitif görünce kan verdim. Kanda da değerim yüksek çıktı.
pilateslover frknncnss valla bi deneyin en azından benim gibi takip edersiniz ya da hiç yapmayıp reglinizi bekleyin. Yarın regl günüm benim de kan vereceğim öğleden sonra
pilateslover frknncnss evet hep pozitifti. 9. Gün yaptığım aşırı aşırı silikti ama yine de vardı çizgi ekliyorum
frknncnss pilateslover bende yarın yada perşembe yaparim atarım size olurmuu. Bide sabah ilk idrarla mi yapmıştınız
frknncnss pilateslover ben bugün de iki tane yapmistim sabah yaptığım daha net cikti başka marka testti, akşam yaptığım daha silik cikti buda başka marka testti atayım mı silik varmi bunda bakin
Ayseazsoyler Umutluol doktor bana 15 gün sonra gel kan ver demişti ben tam 15. Günde erken gebelik testi yaptım koyu bi şekilde çıktı pozitif yani net olsun istiyorsan 16. Gün kan ver derim
Umutluol Ayseazsoyler hmm genelde de sizin dediğiniz gibi 14 veya 15.gün yapın diyorlar yarın 14 okuyor bu arada iğne vurulalı 14 gün olacak çatlama ile düşünürsek 13 mü oluyor
Ayseazsoyler Umutluol sadece çatlatma iğnesi olduysan ondan sonra saymaya başlıyorsun aşılama olduysan aşılamadan sonraki günden saymaya başlıyorsun
pilateslover frknncnss anasayfada solda resim yükle yeri var oraya tıklayıp yükleyin, yükleme tamamlanınca linkin yanında kopyala diyor oraya tıklayın. Sonra bu konuşma sayfasında yorumunuza yapıştırın, link olarak çıkıyor yorumu atınca fotoğraf gözüküyor
frknncnss pilateslover bu aksam ki yaptığım silik görüyorum bunu, diğeri sabahki ilk idrar onuda aticam o belirgin markaları farklı .