BabyThalia 39 haftalık olduk. Yorgunluk, halsizlik, uyumakta zorluk vb.yaşıyoruz 🤤sizlerde ne var ne yok?
dodu0207 BabyThalia son 4 gün. 39+3 bugün. Dün gece ağrılarım icin acile gittik sadece rahim ağzım yumusamıs açılma yok hala kapalı. Düzensiz sancılar, genitale baskı özellikle geceleri sağımdan soluma döneniyorum 😥 uykusuzlukta dengesiz bir gece cok güzel uyuyorum bir gece hiç uyku yok bazen kasılmalar gece uykumdan uyandırıyor. Yarın kontrolüm var bakalım. Fiziken yoruldum son zamanlarda cok 🥺
Emaynn Benimde son bes gün ama 40 haftalık oluyoruz bes güne. Dogum 41 i bulur mu acaba yoksa devlet hastanesi bekletmez alır mı normal dpgum istiyorum yine de. Bende halsizlik uykuya dalmakta zorluk yok ama uyuduktan sonra geceleri cok agırlasıyorum sancı kasılma gibi biseyler de yok. Keske olsa ufak ufak belirtiler
BabyThalia Emaynn benim 2-3 cm açıklığım ve ara sıra sertlesmelerimde var ama hastaneye gidecek kadar bir ağrı olmadı hiç 😌
Bidikim1 Emaynn ben de hiç durmuyorum ama açıklık yok çatım da darmış dün çatı muayenesi oldum mecburen sezeryan olacağım kimseyi dinlemeyip temizlik yürüyüş merdiven inip çıkma yapmıştım hep kısmet işte
BabyThalia Emaynn benim ilki normaldi, o yüzden 37.haftalarda 1 cm var demişti öncekine bağlı , sonrasında hurma filan yedim düzenli olarak, ev içinde yürüyüş yaptım,yarın kontrol var tekrar 🙏🏻
BabyThalia dodu0207 şikayetler hep aynı maalesef 😏 cinsiyet erkekse sona kadar bekleyebilir deniyor, Allah yardımcımiz olsun hepimizin 🙏🏻
BabyThalia dodu0207 suyu azalmış, plesenta yaşlanıyor ,cumaya kadar gelmezse yatış verelim dedi Dr bize.sizin nasıl geçti muayene?
dodu0207 BabyThalia bebeğimiz kız ❤️ doktorum 41i çok beklemiyoruz demişti bakalım sağlıkla gelsin hepsi🙃
dodu0207 BabyThalia su iyi normal, 1 cm acıklık varmış cumartesi tekrar gideceğim kontrol edicek 41i beklemeye gerek yok açılma devam etmezse pazartesi salıya suni ile baslatırız dedi 🙃 hepimize kolay bir doğum olur inşallah
Eminefidan 39+1 son 6 bizm de. İri bebek inşallah 40 bitmeden kendi sancım gelir de dogururum hayırlısıyla. Bebem biraz daha kilo alırsa sezeryan olabilir dedi doktor. İnşallah sezeryanla gerek kalmadan normal olur 🌸
BabyThalia Eminefidan inşallah,bana da 3750 olcuyorum ,daha fazla olursa normal doğumu zorlaştırabilir dedi ,sizinki de erkek bebek mi?