tugcemom_ Kızlar son günlerde kalp çarpıntısı başladı yemeklerden sonra, ev iş yaparken falan daha da artıyor. Sizler nasıl geçiriyorsunuz
maviiiss tugcemom_ benimde oluyor çarpıntım hiçbir şey yapmasamda oluyor her gün Bugün kontrolüm vardı doktoruma sordum normal dedi 25+0
tugcemom_ @maviiiss bende kontrole gidince soracağım belki ilaç falan verir diye ama normalse bile çok zorlamıyor mu dinlenme halinde bile rahatlayamıyorum ben
maviiiss tugcemom_ aynen bende yatınca sağ sol sırt üst fark etmiyor belli süre çarpıntı oluyor korkuyordum ama doktorum normal dedi Çünkü kalp daha çok kan pompalıyor bebek için sanırım o yüzden bizde çarpıntı şeklinde hissediyoruz Benim her gün oluyor ama çok çok uzun süre değil saatlerce değil Eğer sizin öyleyse tabi doktorunuza danışın
tugcemom_ @maviiiss aynen dediğiniz gibi oluyor ek olarak kahve çay kızartma yediysem gün boyu ara ara oluyor Evet danışacağım doktoruma sağolun ☺️
maviiiss tugcemom_ aaa kahve ve çay da etkiliyor olabilir Ben çok tüketmiyorum onları oda etkileyebilir