Elo__35 34+3 haftalığım 65 kg hamile kaldım şuanda 75 kg tam 10 kg aldım şuana kadar 12 martta sezaryen var son 3 hafta diye bakıyorum sizlerde durumlar nasıl 😍
Livanur22 Elo__35 tam 36 hafta olduk bugün, 53le hamile kaldım 63.5 şuan 10 kilo almışım gayet iyi, kızımda 22 kilo almıştım😃
On-Fr-Tu Elo__35. 34 haftayım. 1 mart son kontrol. Muhtemelen bende 11 yada 12 mart sezaryen olacağım. 2. Sezaryen olacak. Yürürken bile şişip kalıyorum. Ev işi yapma yemek yap yat sancın çıkmış dedi dün doktor . 4 yaş oğlanla yatmak ne mümkün ?
semakayaa Elo__35 bizde 34 haftalığız 70 le hamile kaldim suan 88 kiloyum 18 kilo almisim 😬 ama cok sukur iyi ilerliyoruz
Elo__35 semakayaa her kadının bünyesi farklı boy kilo endeksi önemli doktorum 14 kg kadar alabilirsin dedi mesela bana tabi ben 12 olsam yeter kafasındayım 😂
HilalYlmz Elo__35 35+4 oldum 59 ile başladık 65 kilo olmuşum nasipse 8 martta kavuşacağız kızımla 🥰 şafak sıkıştırıyor daha hastane çantamı hazırlamadım ilahi bir güç gelirse bu haftaiçi hallederim diye düşünüyorum 😂😂
Buket09 HilalYlmz o güç nedense.bir anda geliyo ben 1 aydır yapıcam yapıcam herşeyi yığdım kenara dün bi an bi aydınlanma geldi başladım hemen ütüye sonuda bu hafta gelir inşallah 😂😂
Gulsah_09 Elo__35 33 haftalık hamileyim 70 ile hamile kaldim 73.4 daha gecen hafta 74.3 dü iştahım hiç yok niye boyle anlamiyorum bebegimin kilosu 2100 gr bu haftada olan var mı 33 haftada bebek kilosu iyi mi ?
HilalYlmz Buket09 oturdum o aydınlanmanın gelmesini bekliyorum 2. Oluşunun rahatlığımı nedir anlamadım ki 😂 daha bunun temizliği var of of 😂😂
Buket09 HilalYlmz Allah kolaylık versin çanta hallolsa ev duruyo herşey sırada bekliyo zaman kısıtlı her geçen gün sağlık olsun hepsi olur inşallah 😂
karaguzelirem_ 36+4 dün sezaryen günü aldık hayırlısıyla 28 Şubat doğumum son 14 gün heyecan dorukta ☺️