Bebikk_10 Kızlar 9+5 hamileyim doktor bugün ultrosonda kesin değil ama yüksek ihtimalle erkek geliyor diyelim dedi. 1tane kizim var 5bucuk aylıkken öğrenmiştim cinsiyetini simdi doktor bi ihtimal de olsa erkek diyince şaşırdım çok erken değil mi?
Sessizlik-21 Bebikk_10 cinsiyet bebeklerde 11.haftada olusuyo diye biliyorum ama kadin deneyimliyse kemik yapisindan faln anlamistir belk8
Sinemm13 Bebikk_10 erken bebek bazen kendini erken gösterebiliyor bende 9 haftalikken erkek demişti şuan 20 haftaligiz ve erkek 🥰😄
Bebikk_10 1prensesannesi__ Bilmiyorum sadece şurda kordon dışında bir çıkıntı var diye gösterdi gerçekten bi çıkıntı vardı
Prensesannesibir Evet yani erken söylemiş doktorunuz benim doktorun 12+6 günlükken bile tahmin yapmamıştı
Bebikk_10 Sessizlik-21 Alanında çok iyi bi doktor olduğunu duyduğum için gittim tabi kesin bisey demedi kendisi de ama bilmiyorum Nasip :)
Busraoz Bebikk_10 Benim de öyleydi kız ve erkekte bu çıkıntı oluyor ama bana sorarsan erkeğe benziyor onun çıkıntısı dedi. 14+4 erkek 👶🏼