Kivircikkuala 1prensesannesi__ bende öyle anladım heralde bana olmaması için beddua ediyordur arkadaş
1prensesannesi__ Kivircikkuala valla bilemiyorum bacım beddua doner dolasir insanin kendisini bulur isterse etsin🤨
1prensesannesi__ Kanatsiz_1_melek ne sacmaligi var 4 yumurta toplandi az mi demiş üzülmüş derdini anlatmak istemis bunun nesi sacma bi ton kaynana postu var burasi guliz ablanin kanali degil burasi gebelik forumu kadinda bebek sahibi olmak isteyen biri olarak icindekini yazmis kalp kiriyosunuz lutfen
Kivircikkuala Kanatsiz_1_melek bence sen artık benim postuma yorum yapma canım hadi sana birşey soran yok işine bak
Birhayalimvr aslns33 canım bende de aynı sorun var amh düşük benim embriyom bile oluşmadı:(nerelerde tüp bebek denedin
aslns33 Birhayalimvr İnşallah çok bekletmeden doldurur Rabbim kucağını ❣️Kaç çıktı değerin? Ankara Başkent Hastanesinde oldu benim tedavim.
aslns33 Birhayalimvr benim değerim seninkinden düşükmüş, o donem 31 yasındayım ve doktorum cok umutluydu, bizde ek olarak eşimle alakalı da problem vardı. Vaktini, zamanını bekliyodur senin yavrun da gelmek için🌸
Mrvrntsv Kivircikkuala benim 14 yumurtadan 2 tane embriyom cikti biri transfer edildi kizim oldu hamdolsun . Basta bende yikilmistim ama bir tane yetiyor zaten oyle dusunmeyin
Gokyuzunde2 Kivircikkuala üzülme önemli olan bi tanesi iyi olsun yeter banada iki transfer edilmişti teki tutmuştu 6 yumurtam vardı
Gokyuzunde2 Kivircikkuala inşallah tutar sen olumlu düşün d vitamini degerine baktır mutlaka tutunmayı destekliyor düşük olmasın