Minezra Kızlar bu haftada cinsiyet kesinleşen varmı %100 diyemiyorum ama kız dedi doktor bacaklarıfa açıktı müsaitti ben gördüm boştu 🙈😅 %1 lik pay bıraktı heralde 😅
1prensesannesi__ Minezra 16. Haftaya kadar kesinlik verilmiyo ama bende ultrasonda kiza benzettin bacak altinda bi cikinti var o yukariysq erkek düzse kiz diyolar 😃
1prensesannesi__ Minezra hatta ben gecen hafta gittim doktora cinsiyet sordum 13+1di çıkıntı var erkege benzettim ama bazen kizlarda da oluyo dedi 16. Hafta net bisey derim dedi bugun tahlil goturcem tekrar sorucam 😂
aslansmommmm Sermec27 bizim sıpa biraz oyuncu sanirsam her acidan farkli nub sergiliyor video atmistim size erkek demstnz heyecanla bekliyorm bakalm 🤩
2prensesannesiiii Minezra valla dr 13 haftada kesin konuşmadı hiç 16 haftayı bekleyin acele etmeyin dedi şimdi kız diyoruz 3 hafta sonra bi bakıyoruz erkek dedi beklemek lazım dedi
Buseirgit Minezra 12+2 de erkek dedi doktorum bu cumartesi tekrar gidicem 15+2 de kesinleşir iyice herhalde
Ucarbabyy Minezra 13 haftada kesin kız dedi bacak arası açıktı 17 de tekrar gittim yine açıktı kız dedi çok şükür bende değişir mi diye korkmuştum ama değişmedi
Minezra Ucarbabyy sağlıkla gelsinler inşallaj canım benim iki kızım vardı gönlümüz erkekten yanaydı ama hep kız hissettim öylede çıktı 😅
gdaslik Minezra benim kızımın da 12 hafta ultrasonu böyleydi 16 haftada netleşti kız olduğu bence de kız 🌸
2prensesannesiiii Minezra bizim dr bacak aradı bakmadı ya nuba ve yapısına göre baktı dr tecrübeliyse anlıyor o haftalarda ya bence
aslansmommmm Minezra aynen ole gonlumuz istyor ama hayirlisiyla gelsinler saglcakla bizimki isin bahanesi 🥰🥰