Mcz-01 Arkadaşlar 36+3 ken gece 11 de su ve nişan geldi sancılar başladı 36+4 yanı sabahına saat 6 da normal şeklde doğum yaptım cok sukur☺️🧿 sorularınz varsa cevaplayablrm. Normaldede bilkent perinatoloji takipliydim
Derara Mcz-01 Allah analı babalı büyütsün🥰Şeker dolayısı ile akciğer gelişimi nasıl kuzunun. Küvmze girdi mi? Doğum öncesi akciğer geliştirici iğne oldunuz mu
Wera Mcz-01 bendede şeker var bebeğim çok iri bana sezeryan önerdi normal doğum bebeği etkiler dedi seninki acaba küçük oldugu içinmi normal doğum oldu acaba
Glrrr Mcz-01 merhaba gözün aydınAllah analı babalı büyütsün inşallah 🙏 bilkent perinatoloji bölümünde doktorlar nasıl her gittiğinde farklı doktor mu oluyor tek doktorun takibinde mi oluyorsun canım
Mcz-01 Mervee_akb1 su ve nişan geldi benm daha snra sancılar baslado gitgide sıklaştı ve şiddetlendi 7-8 saatin sonunda kendı sancılarım ile normal doğum gerçekleşti☺️ sancı odası mı blmyrm çift kişilk odaya aldılar yanmda sürekli birileri vardı genelde sezeryana alıyorlardı ben ise şekerden dolyaı serum takıldı nst zaten var o yzden tüm sancılarımı yatakta çektim resmen o kısım cok zordu ama snra doğum başlıyor denilince beni baska odaya aldılar doktor geldi doğum başladi o seklde oldu☺️
Zeynepdefne23 Mcz-01 size yada bebege glikoz verildi mi? Bebekte seker degerleri oynadi mi ? Uzun sure ac kaldiniz mi bu etkiledi mi sekerinizi ? İnsulinlerinizi siz mi vuruyrsunuz yoksa hemsireler mi vuruyor ? Yaralarin iyilesmesi hakkinda birsy dediler mi sekerden oturu gec iyilesiyor ya ondan soruyrm. Cok sordum hakkinizi helal edin 😊
Mcz-01 Glrrr her gittiğimde farklı doktor oluyordu ama tip1 diyabettn dolayı sadexe perinatoloji 7 numaralı odada muayene oluyorsunuz ama her gittiğnzdr farklı farklı doktorlar oluyor
Bbuusra Mcz-01 Ben özelde yapacağım ama devleti de merak ediyorum. Nasıl geçti, odanız kaç kişilikti, eşiniz rahatça girip çıkabildi mi, hemşireler nasıldı ?