Elifyarenaydemir  arakadaşlar şimdi yaptım böyle çıktı sizce varmı
Tugbabuglem58 Elifyarenaydemir silik bir cizgi var evet ama cizgiler birbirinede cok yakin test bozukta olabilir
dodu0207 Elifyarenaydemir silik cizgi var ama cizgi tam olması gereken yerde değil belki bozuktur bence testi tekrarlayın
nununundunyasi Elifyarenaydemir belirtilerin var mı canım ? Testi tekrarlama imkanın varsa tekrarla istersen çizgi görünüyor evet ama anlamlı bi çizgi gibi değil. Tekrarlarsan yardımcı olabiliriz 🌸
eminetuna45 Benimde ilk gebeliğimde böyle çıkmıştı, erken gebelik testi aldım emin olmak için onda net bir şekilde çıkmıştı doktora gidince daha çok yeni olduğunu öğrenmiştim, hayırlı olsun 🥰
nununundunyasi Elifyarenaydemir ihtimal yüksek bebisim kan verebilirsen direk belli olur hayırlısı olsun 🩷
DiplomaliEvHanimi Oraya 1.2 damla su damlat 3.4 dakika sonra kaybolmazsa pozitif cizgi kaybolursa kuruma cizgisi bi dene
Mervs Elifyarenaydemir çizgiler birbirine bukadar yakın olmaması lazım C nin direk üstünde olması gerekiyor bozuk olabilir test ve önce çizgi C de gözükmesi gerekiyor T de sonra çıkması lazım ama testle ugraşma bence kan ver en garanti
Elifyarenaydemir DiplomaliEvHanimi  böyle
zey-nep11 Kuzu test bozuk. C kontrl çizgisidir o kırmızı olur her zman asla sılık olmaz. Senın T çizgisi koyu C silik onda hata var. C hep koyu olmalı
DiplomaliEvHanimi Elifyarenaydemir maalesef test bozuk test C yani kontrol cizgisi altinda olmali silik olanda T olan yerde