Seymaduman Bir_nazenin01 yok canim bende ilk basta oyle sanmistim ama yolk kesesi diyorlar ona ikiz olsaydi hic fena olmazdi valla 🫣🥰
ressamanne_ Mylifee karından ultrason fotoğrafında bebek sağ üst sağ alttaysa kız, tam tersi erkek :) ben ve genelde çoğu kişinin tuttu 😁
ferhpnar biranne__ benim 2. Gebelik bu da yuvalak kız istiyommm öyle hissediyorum ama inşallah kızdır bir srkadaş erkek dedi 😊
biranne__ ferhpnar benimde kese yuvarlak ama hep erkek belirtsiymiş gösterdiklerim hurafeye göre çevrem öyle diyor bakalım hayırlısı
biranne__ ferhpnar 😀 ekşi yemem karnımın aşağıda ve sivri olması sivilcelerim sonra hiç kusmadan sadece bulantılarla geçmesi yani biraz rahat geçmesi gibi şeyler
ferhpnar biranne__ bunlar erkek belirtilerimiy miş ben kız zannediyordum benim bulantı kusma tiksinme öğürme herşey var 🤣
biranne__ ferhpnar kusma tiksinme faln olursa rahat geçen bişi olmuyor zaten o yüzden kız belirtisi derler leke yaparmış yüzde bide tatlı aşermek de kızmış
ferhpnar biranne__ haa bilmiyordum ama benim oğlumda da öyle tiksinme oldu 😊 ay çok karışık 2 hafta sonra 12 olacağız devlete gidiyorum acaba bi tahmin de bulunurmu
biranne__ ferhpnar hm anladım. Hiç kusmadınız mı oğlunuza hamileyken doğrumu anladım hurafe bunlar hep ama 😅 devlet benimde 12 hafta oldu tahmin istemeyin yanılma payı var bekleyin dediler
Mebus Mylifee artık doğum olacağı için eski ultrasonları yatağın altına kaldırmıştım canım maalesef. Eşim olmadan da açamıyorum yatağı telefonumda yok fotosu