Toprakksx1 Esrapmuk yoğurt pekmez sabah akşam gün içinde meyve ye muz ye süt iç gece uyanınca filan son haftalarda daha hızlı kilo alıyorlar bizim doktorumuz 2500 ve üzeri gayet normal dedi daha haftanız var üzülüp stres yapmayın 🌸
mmozaa Esrapmuk çok küçük değil , normele yakın. düşünsenize herkesin boyu kemik yapısı aynı olabilir mi? anne karnında da bu geçerli. önemli olan her hafta 2 3 hafta geriden gidiyor mu? yoksa skıntı yok.
Sumeyyeky Sumeyyeky nasıl 28-30 olması gerekiyor ya daha dün gittim 23. Haftadayım 26 cm dedi kilpsu 480 gr dedi her şeyi güzel haftasıyla uyumlu dedi bu haftalarda kilosu zaten önemsenmiyor ki bunda kafaya takacak ne var sal biraz
gokay34 Moralinizi bozmayın kaşar ve muz tahin bunlar annr karnındaki bebeğe iyi kilo aldırıyor hem de her bebeğin gelişimi farklı son haftalarda daha çok büyüyorlar
Evhamlikurabiyeanne Küçük değil ki cok iyi hatirliyorum kizima hamileyken 26.haftada seker yüklemesi icin gitmistim bebek 475 gramdi doktor gayet iyi demisti ufak degil ki 22 haftaya göre