Mervece30 Mayasey rapor süresinde devlet maaş ödemiyor Rapor bitiminde sgk tarafından alıyosunuz ödemeyi
Mayasey Mervece30 devlet memuru da mı böyle? Eğer böyleyse 5500 ne ki 4 ay yeter mi yetmez 😤 ay napcaz biz
Mervece30 Mayasey evet ama herkese aynı ücret yatmıyo sizin son 3 aylık brüt maaşınızdan hesaplanıyor sizin daha yüksektik 5 bin küsür asgari ücretliler için
deletedmom6295 Mayasey devlet memurunda işgörememezlik ödeneği yoktur. siz normal maaşınızı almaya devam edeceksiniz. bu ödeme sgk-bağkurluların 16 hafta boyunca almadıkları maaşlarının belirli bölümünün ödenmesidir
GoncaS BusraClskan Size birşey sorabilir miyim ben hamile kalmadan 1 ay önce bile değil 20 gün önce işten ayrıldım ben bu paradan yararlanabılıyormuyum bilginiz var mı ?
BusraClskan GoncaS yok canım yararlanamıyosun diye biliyorum hamilelik sürecindede aktif çalışıyor olman lazım denişlerdi bize.
GoncaS Mervece30 Şansımı deniyim dedim teşekkür ederim 😁 O kadar çok kafa karışıklığı olmuş ki 1 yıl içinde 90 gün sigortası olması yetiyor falan yazmışlar bende ona kandım 😁😁
Kurbagaannesi Mervece30 ay bir arkadaşa daha sordum ama size de sorayım 💁🏻♀️ 32.haftadan sonra işten ayrılırsam yine de 16 haftalık primi alabilir miyim yoksa şirketim 16 hafta daha sigortamı ödemek zorunda mı 💁🏻♀️
Kurbagaannesi Assistans merhabalar yazdıklarınızı okudum ama ben de 32.haftadan sonra çalışamaz raporu alacağım ondan sonra sigortam ödenmezse yani aslında işten ayrılırsam yine de 16 haftalık ücretimi alabiliyor muyum?
Assistans Kurbagaannesi merhaba tabi Ki alabilirsiniz. Çünkü 32. Hafta da analık hakkından faydalanmaya başlıyorsunuz Doğum sonrası izin de ücret te siZin analık hakkınız.
deletedmom6295 Kurbagaannesi raporluyken işten ayrılamaz ve çıkartılamazsınız. işverene sigorta primi de çıkmaz bu süre zarfında
Mervece30 Kurbagaannesi sgk çıkışınız verilirse alamıyosunuz rapor süresi boyunca çıkış verilmemesi gerekli İşveren raporluyken sgk primi ödemiyor ama çıkışta yapmıyor 🙃
Mayasey deletedmom6295 hah işte bence de öyle. Zaten maaşımı alıcam devlet Bi de neden bana 5 bin lira para versin ki..
Kurbagaannesi deletedmom6295 o zaman iş yerimden rica etsem sigorta çıkışım yapılmaz 💁🏻♀️ Çook teşekkür ederim ❤️
NimetSa Mel0s bi yerde çalışıyor göstersek işte kaç günse 90 gün mü ve ondan sonrası öyle de oluyor mu canım
Kurbagaannesi Mervece30 şirketimle konuşucam bunu çıkışımı geç yaptırırım o zaman 💁🏻♀️ Teşekkür ederim sağolun ❤️ Bir de maaşımın ne kadarını veriyorlar biliyor musunuz? Herkes asgari ücret üzerinden 5bin küsür çıkartmış ama ben daha yüksek alıyorum ?