Dynbfofrt kızlar arttk bir haftadan az kaldı ikinci geliyor 😀 İlki de birbuçuk yaşında sizde durumlar nasıl
Buket09 Dynbfofrt sezeryan mi normal mi hayırlı olsun inşallah 🥰 bizde 34+2 yiz🥰 ilk. Bebeğim heyecanlıyim 🥰🥰
Momyy1999 Dynbfofrt Bennn 😍😍😍 19 Şubat pazartesi sabah saat 07:00da sezeryanım olacak inşallah 😍 38+4 olacağım pazartesi günü. Allah bir avazda kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
ug_fa-3diplomalianne Dynbfofrt uygulamaya göre 40 haftanın dolmasına 16 gün var, bakalım ne zaman gelecek, şimdilik normal doğum görünüyo, 32 buçuk aylık bi kızım var onu 41+1de doğurmuştum, inşaeAllah bu cimcime o kadar beklemez 🥰 hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar 🤲🏻🌺
Dynbfofrt Momyy1999 yAa maşallah 😀 bana da 7de gel dedi hocam benim için o kadar erken gelmenize gerek yok dedim o da senin için değil çok ameliyatım var dedi😀 bi kahkaha attım
Momyy1999 Dynbfofrt Ahhahah çok güldüm 🤣😃 Banada erkenden yapayım seni diğerleri doğum yaparken sende öğlene kadar ayaklanmış olursun dedi
Dynbfofrt Momyy1999 ay inşallah ya diğerini 2de doğurdum gece yarısı anca kalkmıştm yemek su vermediler perişan olmuştum