[silindi] 23 haftalık oldum ama gün içinde ya bir kere hareket ediyor ya da etmiyor.normal mi bu acaba neden böyle
Asenanur6666 [silindi] benimde geçen haftalar çok hissediyordum pazardan beri çok hareket etmiyor acabaa uyuyorlar mıı
YeniGelinMeselesi [silindi] merhaba bebde 23 ün sonlarındayım bebeğim 3 gündür çokk az hareket ediyor bugün nerdeyse hiç etmedi sizin normal miymiş öyle olması şuan nasıl ne zaman düzene girdi
Salihahncrl [silindi] şuan 21+2 yim geçenlerde bende hareket etmiyor diye yaklaşık 3-4 gün giç hissetmedim ve hastaneye gittim doktorum uyku düzenleri yeni oluşmaya başladığını ve bunun gayet normal olduğunu söyledi biraz daha bekle istersen olmazsa hastaneye git
Harry Ben de 23 haftalık hamileyim iki haftadır bebeğimin hareketlerini hissediyorum normalde çok hareketliydi pıtır pıtır ama bugün böyle sabahtan beri azıcık çok derinden hissediyorum normal mi acaba
Yay_kadini Harry merhaba bende 21 haftalık hamileyim aynı şeyler bende de oluyor normal hareket ediyor bebeğim bazen 3 yada 4 gün çok hafif ve az hissediyorum. Doktorun dediğine göre 24 haftaya kadar düzensiz olması normal ve günde 10 kere hareket ediyorsa normal
[silindi] YeniGelinMeselesi ben 27 haftalık olucam bu hafta😂 evet normalmiş.şimdi daha iyi hareketleri tabiki