rbulkr34 Kızlar daha biz çok küçüğüz 6+5teyiz ve doğan hastanesine gittim oradaki doktor benim kafamı çok karıştırdı önerebileceğiniz bir doktor var mıdır biliyorsanız fiyatlarıda cok iyi olur ❤️
Merrygven rbulkr34 bu arada fiyat olarakta 2 hafta önce kontrolüm vardı muane ücreti 700 tl oldu şuan hala aynıdır büyük ihtimal :)
ikiprensannesi53 rbulkr34 kanuni hastanesinde selin dikmen işinin ehli biridir ona gidebilirsin gözün kapalı şekilde 🥰 bugün eğer 2 çocuğum yanımdaysa selin hanımın sayesidir ameliyatimi düzgün yaptı ve hamile kalabildim cocuk sahibi olabildim gebelere de bakıyor kendisi rahatlıkla gidebilirsin
yeniannna34 rbulkr34 Bende Küçükçekmece hastanesınde Umut hocayı tavsiye ederim işişn en ehlidir Sefaköy Medipolde Figen Kır var oda profesör aynı zamanda perinatolog yalnız muayene ücreti fazla
Buss34 rbulkr34 canım bende doğan hastanesi serdar beye gidiyorum ve 1994 doğumluyum ve bi arkadaşımın doğumunu bile o yapmış o kadar uzun süredir orda kendisi ve inanılmaz iyi bi doktor🙏🏻 kendisi aynı zamanda riskli gebelik doktoru. Bana sorarsan kontrol ve doğum sürecine orda devam et ben çok memnunum🙏🏻
Merrygven Merhaba Özel Küçükçekmece hastanesinde Umut Yolal hocaya gidebilirsin 35. Haftamdayım ilk Rumeliye gitmiştim ama beğenmedim sonra 2 arkadaşımda Umut hocayı önerdi şuan bende çok memnunum istersen sende deneyebilirsin :)
rbulkr34 Merrygven ya evet adını duydum aslında denemek istiyorum ama çalışma saatleri çok kısıtlı sanırım
Nohutum Bht clinic Tema hastanesi tam anlamıyla anne bebek hastanesi her imkanından hizmetlerinden çok memnunum 1300 muayne ücreti ödüyorum doğumumda orda olacak inşallah
rbulkr34 Nohutum bende orayı düşünüyordum ama çok uçuk geldi fiyatı Küçükçekmece hastanesini denicem çok teşekkür ederim hepinizin yorumları için ❤️
yeniannna34 rbulkr34 canım şöyle ki umut hocadan biz de çok memnunduk fakat orada yenidoğan Yoğun bakım ünitesi bulunmuyor bilgin olsun Ama güzel bir hastane 😊
rbulkr34 yeniannna34 aa çok kötü oldu bu şimdi doğan hastanesinde de yok Rumeli’de var ama tercih etmek istemiyorum orayı 🥲
yeniannna34 rbulkr34 Görümcem de bu yüzden Medipol Sefaköye geçti Sefaköy Medipol de var fakat şu an tadilattamış
yeniannna34 MerVe39- Ben baya araştırdım Perinatoloji uzmanı aynı zamanda prof kendisine de sordum Ben de kendisine takipliyim çok memnunum