sehrengiz_8 ben sorumun en başında kuzenimin eşinin kötü niyetli olmadini soyledkm ama başkaları ise aksine küçümseyerek konuşuyor gebelik benim açımdan kolay geçmedi geçmiyor bunu görmezden gelip ilerde anne Olcan demeleri kırıyor. Sen kendinle celisiyorsun hem doğurmak ile olunmuyor diosun hemde daha dogurmadin dogurunca anne olunur diosun burda bir çelişki var konu evlat edinen anneler değil çocuğunu terk eden insanlar da değil evlat edinen bı kadin manevî olarak annedir doğuran veya hamile olanda biyolojik açıdan annedir. Hixnir doktor anne adayı diye Cümle kurmaz bana kurmadilar her kadın ilerde anne adayıdır ama hamilelik ve bebeğin artık fetus değil bebek oldu bir döneme girildi de karnımizda bir canlı var ben bunun biyolojik açıdan annesiyim dedim yani anneyim his olarakta ben şuan bebeğimi koruyan korumaya çalışan gelecek planımo ona göre kuran biriyim. Aslında aynı seuleri soyledimiz halde sürekli tartışma halindesiniz. Üç aydan sonra keyfi bebek aldormak yasak sebebi artık o bebeğin gerçekten bebek olmasondan kaynaklı karnınızdaki bebeği bebeğim diye seviosak nasıl annesi olmuyoruz ki zaten anneyiz artık ölü doğuran kadın anne olamıyor mu bebeği karnında ölen anne olmadı mı? Yani gebelikte emek yokmu? Ayrıca bahsettim kişiye gebelik mi zor dogubca ki dedimde gebelik dedi çünkü ikiz doğurdu ve dogurunca bebeklere kaynanası baktı gece de bı bebeği kaynanasi yanına aldı tamamen destek gördü için bebek bakımını aile üstlendi için gebelik daha zor dedi onun açısından öyleymiş. Konu burda benim karnımdaki bebeğe 25+4 günlük olan artık organları herşeyi oluşmuş olan bebeğe sen anne değilsin denilmesi karnimdakine doğmayana kadr sahip olamazmisim gibi algıları konu kuzen eşi değil o Hall dili ile konuştu sonra bana katıldı insanlar öyle diyor dedi. Konu başka insanların ben rahatsızken canım acıyorken yada tansiyonum düşünce kötü olunca ohooo abartma anne olunca gör bide demeleri konuyu evlat edinen kadınlara veya sokağa atan kadinlara götürmehin diyorum ya çelişiyorsun sana göre dogurmadim anne değilim ama doğuran da anne olmuyor kim anne oluyor? Karnimdakinin can oldunu tamamen her yeri oluşmuş bebek oldunu ve gösterdim çabayı göz arda ederek annelik küçümsenemes değilsinde denemez bazı kadınlarda sözde çocuk büyütür ama nasıl? Arkadaşım var kendi amcası çocuğunu kardeşine evlatlık vermiş nasıl verebilir diom benim de çok çocuğum olsa birini veririm dio ve şuan çocuğu var yani kendi canını başkasına verecek kafada ama doğurmuş ama bakıyor ama besliyor ama duygu ama bağlılık yok..herkesin annelinbaskadir konu sadece anne karnında gelisimini tamamlamış bir bebek olmasına rağmen o gebelik sürecini yaşayan bir Anneye sen anne değilsin doğur eline versinler anne olursun denmesi. Konu besle büyütmekte dehil konu evlat edinen insanlarda değil sokağa atanlarda değil. Konu gebelikte anne değilsin denilmesi. Bilmiyor sanırım sizin gebeliniz aşırı hafif geçmiş ondan öyle diosunuz şahsen ilk üç ayimda çektim eziyet çileyi ben biliyorumm şuan karnimda oynuyor tüm gün tekmelio beni dönüyor hissediyorum burda karnimda canlı o benim evladım hanfendi o benim evladım doğunca da evladım ile taniscam diyecek başka biseyim yok ona zarar gelsin istemem onu koruyorum onin için harcama yapıyorum onun odasını hazirliyorum canlı bir bebek var karnimda hem biyolojik olarak anneyim hemde hisler olarak hissediyorum doğunca tanışınca çok çok daha fazla sevgim artacak onun için her çileyi seve seve çekerim 😊