Elifyarenaydemir  Arkadaşlar sabah böyle çıktı ilk idrarla yaptım neden olur böyle
Elifyarenaydemir Elifyarenaydemir bi an t çizgisi belli olunca pozitif olucak sandım bi baktım böyle oldu
Feridee_ Elifyarenaydemir yani ümitlendirmek istsmem en iyisi tekrarlayin dogru sonucu alirsiniz ben adetime 5 gun kala ogrenmistim erken gebelik testi ile belki sizde gosterir hemen varsa
Elifyarenaydemir xyagmur8 bi an ümitlenmiştim hangi marka resmini atabiliyormusunuz yada ismimin alayıö
xyagmur8 Elifyarenaydemir erken gebelik testi diye söyle eczanelerde bulunuyor öbür testen 10/20 tl fazla ücreti var ama en net o
xyagmur8 Adetin gecikmesinden 4 gün sonra yapmıştım ben sigara kullandığım için net sonuç veriyor yapıyorsun 5 dakika sonra 2 çizgi de net oluyor
xyagmur8 Elifyarenaydemir erken gebelik testi sonuç verebilir ben attığınız testle adetin 4 gün geçikmesine rağmen olumsuz sonuç almıştım harici gebelik imkansızdı benim sizin gibi üzülmemek için erken yapmamıştım ama erken gebelik yanıltmaz diye düşünüyorum